fbpx

Η τραγωδία της Ελένης Τσώνη και του Τάκη Κόμνου συγκλονίζει

Η τραγωδία της Ελένης Τσώνη και του Τάκη Κόμνου συγκλονίζει

Το “αγγελούδι” του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη, η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια έφυγε από τη ζωή!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Led Zeppelin γίνονται για πρώτη φορά ντοκιμαντέρ και λένε την ιστορία τους

 

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο δύο άνθρωποι του αθλητισμού ζούνε το μεγάλο δράμα με τον χαμό της κόρης τους Βασιλικής Κόμνου μίας από τις καλύτερες ποδοσφαιρίστριες της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό.

 

 

Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας Ελένη Τσώνη και ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Τάκης Κόμνος είχαν κάνει τεράστιο αγώνα από την στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα στην μικρή τους κόρη. Έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα, σε Νοσοκομεία, με γιατρούς, θεραπείες και ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

 

 

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαρετιστήριο μήνυμα και ενημέρωσε για την κηδεία της Βασιλικής, που θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Έγραψε η Ελένη Τσώνη:

“…κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!