fbpx

Η φαντασιώσεις σου καλά κρατούν αλλά η …πράξη είναι με τη δικιά σου!

Η φαντασιώσεις σου καλά κρατούν αλλά η …πράξη είναι με τη δικιά σου!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και φυσικά δεν φαντασιώνεται τα ίδια. Κάποιοι μπορεί να φαντασιώνονται σούπερ ήρωες, πορνοστάρ, πολιτικούς, ενώ άλλοι φαντασιώνονται απλώς την πρώην τους.

Ο Dr. Justin Lehmiller έκανε μία έρευνα για το θέμα και το αποτέλεσμα είναι το βιβλίο με τίτλο Tell Me What You Want. Έκανε έρευνα πάνω σε 4.000 Αμερικανούς ηλικίας από 18-87 χρόνων και τους ρώτησε για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι 5 καλά κρυμμένοι πόθοι στα μυαλά ανδρών και γυναικών

 

Από την έρευνα προέκυψε ότι άνθρωποι με διαφορετικές σεξουαλικότητες έχουν και διαφορετικές φαντασιώσεις, όπως είναι το φυσιολογικό, όμως ειδικά για τους άντρες ανακάλυψε τη διαφορά που έχει να κάνει με τις πρώην και με τις …πορνοσταρ!

Το 90 % των ερωτηθέντων απάντησε πως είχε σκεφτεί σεξουαλικά τον τωρινό του σύντροφο, με τους straight άνδρες να είναι στο 91%.

Το ίδιο ποσοστό έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ με κάποιο άγνωστο πρόσωπο.

Οι γυναίκες, όπως λέει ο Dr. Justin Lehmiller, συνήθως φαντασιώνονται να είναι το επίκεντρο μίας σεξουαλικής φαντασίωσης, οπότε οι παρτενέρ δεν έχουν και πολύ σημασία σαν πρόσωπα. Οι γυναίκες, όπως έδειξε η έρευνα, φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με κάποιο άγνωστο πρόσωπο περισσότερο απ’ ότι οι άνδρες.

Όμως το 88% των ανδρών σκέφτηκε σεξουαλικά την πρώην του ενώ οι γυναίκες είχαν ποσοστό 61%.

Επίσης οι άνδρες φαντασιώνονται περισσότερο πόρνοσταρ απ’ ότι κάνουν οι γυναίκες.