fbpx

Η Brooklyn είναι σίγουρα η πιο sexy νοσοκόμα

Η Brooklyn είναι σίγουρα η πιο sexy νοσοκόμα

Αν είχες την Brooklyn για νοσοκόμα σίγουρα δεν θα έλεγες όχι σε μια …νοσηλεία! Κι όμως η Brooklyn Kelly είναι και νοσοκόμα και μοντέλο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή η Gabby παίρνει κάτι πόζες… φωτιά!

 

Νιώθει σαν να ζει σε δύο ξεχωριστούς κόσμους και μας εξηγεί πώς μπορεί κανείς να συνδυάσει το modelling  με τη δουλειά στο νοσοκομείο.Η 26χρονη Brooklyn έχει πάρει μέρος σε εκατοντάδες επιδείξεις μόδας ως μοντέλο, διακρίθηκε στην Ίμπιζα και τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της με ηλιοθεραπεία. Μάλιστα έκανε και ένα πέρασμα από την Μύκονο τον Ιούλιο, όπου απόλαυσε τον ήλιο την θάλασσα και φυσικά την Ελληνική φιλοξενία από την οποία ενθουσιάστηκε.

 

 

Έξω η ζωή της φαίνεται λαμπερή και ξέγνοιαστη, έχει μια άλλη πλευρά που πολλοί δεν βλέπουν. Μια σταδιοδρομία στη νοσηλευτική. Η Νεοζηλανδή, αποκαλύπτει πως το επάγγελμα του μοντέλου δεν ήταν κάτι που το είχε στο μυαλό της μέχρι τα 18.

 

 

Λίγο αργότερα όμως, ζητήθηκε από κορυφαίες αυστραλιανές ετικέτες ρούχων, όπως η Billabong, η UGGS Australia, η Princess Polly και η Verge. Κατά μέσο όρο, η Brooklyn δηλώνει ότι χτυπάει μέχρι και…τετράωρα στο γυμναστήριο, τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ κάνει βάρη και πιλάτες.

 

 

Η ίδια δηλώνει: «Πάντοτε έβαζα το πανεπιστήμιο πριν από οτιδήποτε, επειδή αυτό θα είναι το μέλλον μου. Είναι τόσο εύκολο να παγιδευτείς στην όμορφη ζωή του Instagram, όπου όλα φαίνονται τέλεια και γοητευτικά».