fbpx

Θέλουν οι γυναίκες τις τρίχες στο σώμα των ανδρών; Μάθε το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας

Θέλουν οι γυναίκες τις τρίχες στο σώμα των ανδρών; Μάθε το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας

Η τριχοφυΐα είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους άνδρες τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι άντρες αρχίζουν να ξυρίζουν το σώμα τους, τα πόδια τους αλλά και την “κάτω περιοχή” τους.

Ο λόγος; Σίγουρα για να δείχνουν περισσότερο περιποιημένοι αλλά και γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως αρέσει σε εκείνες να περιποιέσαι τις τρίχες σου!

 

Πολλές φορές όμως το κάνουν άδικα και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι γυναίκες προτιμούν άντρες με τρίχα και μάλιστα…πολύ όπως αποκαλύπτει έρευνα της εταιρίας ειδών αντρικής περιποίηση Manscaring

Τώρα το θέμα της αποτρίχωσης του άντρα είναι κάπως καινούριο σχετικά αλλά έχει αρχίσει και παίρνει τεράστιες προεκτάσεις. Όλο και περισσότερος ανδρικός πληθυσμός κάνει αποτρίχωση, ιδιαίτερα εκείνοι που είναι…με το συμπάθιο…σαν αρκούδες. Αλλά και πάλι όπως είπαμε είναι και με ποια γυναίκα είσαι, μπορεί εσένα η δική σου να θέλει τρίχα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άντρες που επιλέγουν να ξυρίσουν το σώμα τους. Δυστυχώς, για αυτούς, όμως, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τη φυσική εμφάνιση ενός άντρα. Σύμφωνα με την έρευνα έρευνες, το 83% των γυναικών προτιμούν τους άντρες που έχουν τριχοφυΐα στο σώμα τους, ενώ μόνο το 17% επιλέγει το ξυρισμένο σώμα σε έναν άντρα.

Το 66% των γυναικών προτιμάει τους άνδρες, οι οποίοι έχουν τριχοφυΐα στο πρόσωπο τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις το πρόσωπο σου να γεμίσει με τρίχες, τις οποίες δε φροντίζεις κατάλληλα. Η έρευνα που έγινε το 2008 από τους ερευνητές Neave & Shields αποκάλυψε ότι μπορεί στις γυναίκες να αρέσουν οι τρίχες που έχεις στο πρόσωπο σου, αλλά δεν προτιμούν τις υπερβολές.

Αν πιστεύεις ότι πρέπει να ξυρίζεις εντελώς την “κάτω περιοχή” σου, τότε μάλλον δεν έχεις καθόλου ιδέα για το τι πραγματικά προτιμούν οι γυναίκες. Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν οι ερευνητές Neave & Shields, καμία γυναίκα δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ούτε, όμως, η έντονη τριχοφυΐα σε αυτή την περιοχή είναι ιδιαίτερα επιθυμητή.

Το 88% των γυναικών προτιμούν τους άντρες που φροντίζουν κατάλληλα αυτό το μέρος του σώματος τους. Όπως θέλεις κι εσύ η σύντροφος σου να φροντίζει αυτή την περιοχή, έτσι κι εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο.