fbpx

Θέμα Vettel στη Ferrari εν μέσω κορωνοϊου: Μένει ή φεύγει;

Θέμα Vettel στη Ferrari εν μέσω κορωνοϊου: Μένει ή φεύγει;

Μπορεί να μην έχει αγώνες, όμως στη Ferrariσυνεχίζουν να δουλεύουν και το βασικό θέμα που τους απασχολεί είναι αν θα μείνει ή όχι ο Sebastian Vettel!

Μιλώντας στο «Sky Sports F1», ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Mattia Binotto δεν θέλησε να αναφερθεί στο συμβόλαιο του Vettel. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 μουσεία αυτοκινήτου που μπορείς να επισκεφθείς από το σπίτι σου

 

Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της χρονιάς και κανείς δεν γνωρίζει αν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση, αν του έχει γίνει πρόταση ή αν έχει ληφθεί η απόφαση για την αποχώρησή του.

«Ο Seb λατρεύει να οδηγεί. Αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει. Το αγαπά με πάθος και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τον εκτιμούμε τόσο πολύ μέσα στην ομάδα. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο μονοθέσιο και να μπει στην πίστα. Αυτό βέβαια, θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες», δήλωσε ο Binotto.

Ο επικεφαλής της Ferrari είναι προφανές ότι τον θέλει στο πλευρό του Leclerc, ο οποίος θα παραμείνει στη Scuderia μέχρι το 2024. Το θέμα είναι αν ο Vettel δεχθεί μείωση στις αποδοχές του και φυσικά, συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου για τη χρονική διάρκεια και τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.