fbpx

Θα έκανες σεξ με εκείνη και παρέα τα… αρκουδάκια της;

Θα έκανες σεξ με εκείνη και παρέα τα… αρκουδάκια της;

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν τα αρκουδάκια, τα λούτρινα φυσικά! Πολλές μάλιστα έχουν μια …ιδιαίτερη σχέση με αυτά που μάλιστα έχει γίνει και αντικείμενο επιστημονικών ερευνών.

Πως θα αντιδρούσες όμως αν βρισκόσουν στο υπνοδωμάτιο της που είναι γεμάτο λούτρινα ακόμα και πάνω στο κρεβάτι;

Ίσως προκαλεί έκπληξη, αλλά μαξιλάρια και λούτρινα ζώα είχαν εξέχοντα ρόλο σε πολλές από τις ιστορίες γυναικών με τα σεξοπαίχνιδα τύπου Μαγκάιβερ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Θα έκανες σεξ με εκείνη και παρέα τα… αρκουδάκια της;

 

Το Urbandictionary.com ορίζει το «πήδημα με το μαξιλάρι» ως «συναινετική σεξουαλική πράξη (εντάξει, το μαξιλάρι ποτέ δεν λέει όχι)». Το wordsmith, που υιοθέτησε αυτό τον ωραίο ορισμό, λέει ότι το πήδημα με το μαξιλάρι (ή, όπως μου αρέσει να το λέω, «μαξιλαροσπρώξιμο») δεν κάνει διακρίσεις φύλου. Αλλά μην κάνετε λάθος: τα μαξιλάρια της κρεβατοκάμαρας και τα αφράτα λούτρινα ζωάκια ήταν το προτιμώμενο σεξουαλικό παιχνίδι της γυναικείας εφηβείας.

Σκέψου λοιπόν να είστε στο κρεβάτι και εκείνη να προσπαθεί να σε ερεθίσει με τα …αρκουδάκια της ή ακόμα και να τη βλέπεις να ερεθίζεται η ίδια;

Ο Sigmund Freud ήταν ένας από τους πρώτους που προσπάθησαν να μελετήσουν επιστημονικά το θέμα του κόλπου. Η ψυχαναλυτική πρακτική του επικεντρώθηκε κυρίως σε πλούσιες γυναίκες, των οποίων τα προβλήματα πίστευε ότι προήλθαν από σεξουαλικές αγκυλώσεις – συγκεκριμένα, ότι είχαν το λάθος είδος οργασμού. Πίστευε ότι τα νεαρά κορίτσια είχαν εμπειρίες από κλειτοριδικούς οργασμούς, αλλά ότι αυτές ήταν «ανώριμες σεξουαλικές αποκρίσεις» τις οποίες άφησαν πίσω τους όταν οι σύζυγοι ή οι εραστές τους τις μύησαν στο διεισδυτικό σεξ. Τότε μπορούσαν να συμβούν οι ολοκληρωμένα «ώριμοι» κολπικοί οργασμοί και να γεννηθούν μωρά και ο κόσμος μπορούσε να συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε.

Για χρόνια, αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπιζόταν η γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία· η γυναίκα έπρεπε να μάθει να της αρέσει το κολπικό σεξ γιατί η κλειτορίδα ήταν ανώριμη. Όπως αποδεικνύεται, αυτή η υπόθεση είναι ψευδής από όλες τις απόψεις. Πρώτα απ’ όλα, μόνο το 25% των γυναικών βιώνουν οργασμό μόνο μετά από κολπική διείσδυση. Δεύτερον, ακόμα κι ένας κολπικός οργασμός στην πραγματικότητα είναι κλειτοριδικός.

Επομένως από σένα εξαρτάται αν θα παραμείνεις στο κρεβάτι μαζί με λούτρινα και θα περιμένεις τη στιγμή που θα προτιμήσει τον πραγματικό άντρα ή θα την κάνεις με ….ελαφρά πηδηματάκια!