fbpx

Θα γινόσουνα …σκλαβάκι της με αντάλλαγμα μια σούπερ ερωτική νύχτα;

Θα γινόσουνα …σκλαβάκι της με αντάλλαγμα μια σούπερ ερωτική νύχτα;

Τα φετίχ στο σεξ αποτελούν το «κερασάκι» της κάθε ερωτικής συνύπαρξης, μέσα σε αυτά είναι και τα παιχνίδια ρόλων που όμως πολλοί δεν τα τολμούν κυρίως λόγω ταμπού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μέτρα πόσο «αφέντης» είσαι και αν την ανάβεις πραγματικά!

 

Το παιχνίδι του σκλάβου και της αφέντρας, αποτελεί το φετιχιστικό όνειρο πολλών γυναικών. Μερικές μάλιστα, κυρίως οι παντρεμένες το έχουν κρυφό απωθημένο. Είναι η στιγμή που θέλουν εκείνες να εξουσιάζουν το άντρα, όχι με δεσμά ή μαστίγια αλλά με τη θέληση και την …υποβόσκουσα απειλή της τιμωρίας.

Είναι ένα παιχνίδι και αυτό όπως όλα τα άλλα τα ερωτικά ειδικά αν είναι με περισσότερα άτομα και όχι απλά με ένα ζευγάρι. Για παράδειγμα μια γυναίκα και δύο άντρες ή δύο γυναίκες και δύο άντρες.

 

 

Όπως και να έχει για πολλούς το παιχνίδι της υποταγής, όπου ο άντρας αψηφά τη σωματική του δύναμη και υποκύπτει χωρίς δεσμά ή απειλές, στο θέλω της γυναίκας, με δύο λόγια γίνεται σκλάβος της, κάποιους τους εξιτάρει και ζούνε μόνο γι αυτό. Κάποιοι άλλοι ίσως θα είναι καλό να το δοκιμάσουν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο για τις πρώτες στιγμές μια ερωτικής συνύπαρξης, αφού μετά και μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή γίνεται η λεγόμενη «επανάσταση» του …σκλάβου και τότε είναι που κερδίζει τα περισσότερα.

Ακόμα λοιπόν και να μην είσαι εν δυνάμη σκλάβος αξίζει να δοκιμάσεις, αφού μόλις τελειώσει η …σκλαβιά αρχίζουν τα ωραία. Εκείνη παραδίνεται και μάλιστα είναι τόσο αναμμένη που έκανε πράξη το βίτσιο της (δηλαδή να σε σκλαβώσει για λίγο) που είναι βέβαιο ότι θα σου χαρίσει τις πιο αξέχαστες ερωτικές στιγμές!

Μάλιστα αν η φάση είναι με περισσότερα από δύο άτομα, τότε είναι ακόμα καλύτερο.

Πάντως οι φάσεις αυτές έχουνε και μεγάλη χρονική διάρκεια που για να την απολαύσεις πρέπει να αποφασίσεις ότι θα σκλαβωθείς και θα υπακούς, χωρίς να γελάς, σε ότι διατάξει η αφέντρα!