fbpx

Θα την άφηνες να πάει διακοπές …μόνη της;

Θα την άφηνες να πάει διακοπές …μόνη της;

Μόλις σου ανακοίνωσε ότι θέλει να πάει διακοπές με τις φίλες της αλλά εσένα ήδη ξεκίνησε να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και γίνεσαι έξω φρενών! Έχεις αναρωτηθεί γιατί δεν θέλεις να πάει μόνη διακοπές μήπως φοβάσαι

Εδώ λοιπόν έρχεται το μεγάλο «βάσανο» των ανδρών ή του μεγαλύτερου μέρους των ανδρών .

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ για σένα αλλά και για εκείνη!

 

Αρχικά ναι την εμπιστεύεσαι θα πεις αλλά δεν εμπιστεύεσαι τις φίλες της . Ειδικά αν αυτές είναι ελεύθερες και ωραίες .Θα σκεφτείς ότι θα παρασύρουν οι φίλες της την κοπέλα σου. Έχεις σκεφτεί ότι όλο αυτό μήπως είναι ανασφάλεια ότι μπορεί να ζήσει όμορφες στιγμές μακριά σου .

Το να περνάει ένα ζευγάρι και λίγες ώρες και μέρες μακριά δεν θα χαλάσει αυτό που έχουν ούτε θα το ισοπεδώσει. Δεν είναι κακό να αναπνέουν ξεχωριστά δύο άνθρωποι!

Το να ταξιδεύεις ένας άνθρωπος είναι μία εμπειρία που δεν μπορείς να αποκτήσεις τόσο εύκολα όσο μεγαλώνεις λόγω υποχρεώσεων. Γνωρίζοντας διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς ωριμάζεις, εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος. Και φυσικά δε μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι οι εμπειρίες με φίλους μένουν αξέχαστες.

Η λύση ονομάζεται επικοινωνία. Να συζητήσεις μαζί της τί ακριβώς σε προβληματίζει. Εάν ήθελε να απιστήσει δε θα χρειαζόταν να πάει διακοπές και κυρίως δε θα ήταν μαζί σου ακόμα. Επίσης θα πρέπει να την ξέρεις αρκετά καλά ώστε να της έχεις εμπιστοσύνη.