fbpx

Θες να το παίξεις ή όχι μαγκάκι στα χιόνια; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Θες να το παίξεις ή όχι μαγκάκι στα χιόνια; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Είσαι ωραίος, γυμνασμένος και έχεις καλή παρέα και πάτε στα …χιόνια. Η παρέα κρυώνει, εσύ είσαι σχετικά άνετος και ίσως αρχίσουν τα πειράγματα για το πόσο σκληρός είσαι να βγεις γυμνός στο χιόνι κλπ κλπ ή απλά εσύ να θέλεις να «ταράξεις» την παρέα και να αποφασίσεις να βγεις γυμνός στο χιόνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακάλυψε αν είσαι πραγματικά ένας σκληροτράχηλος άντρας!

 

Άλλωστε μια ημίγυμνη φώτο στα χιόνια είναι ότι καλύτερο για το προφίλ σου στα social, έτσι για να δείξεις μαγκάκι και να μαζέψεις και αρκετά like.

Όμως αν είναι την επόμενη μέρα να είσαι τάβλα στο κρεβάτι, καλύτερα να μην το κάνεις γιατί πολύ απλά θα γίνεις ρεζίλι και θα γελάνε όλοι πίσω από την πλάτη σου!

 

 

Αν θες λοιπόν να το παίξεις μαγκάκι, πρέπει και να μπορείς. Πως όμως θα το ξέρεις;

Είναι απλό, αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές αρρωσταίνεις τον χρόνο. Αν αρρωσταίνεις πολλές φορές καλύτερα να αφήσεις τη μαγκιά για κάποιον άλλο!

Αν είσαι από τους τύπους που φοράνε φανελάκι, μπλουζάκι, μάλλινο, φούτερ και το μπουφάν, διπλές κάλτσες, δηλαδή αν ντύνεσαι σαν κρεμμύδι, καλύτερα να ξεχάσεις τη μαγκιά επειδή θα σου βγει μπούμερανγκ!

Αν δεν είσαι όλα αυτά και αντέχεις το κρύο η μοναδική περίπτωση να αρνηθείς την πρόκληση είναι να είσαι ιδρωμένος! Τότε θα είναι η χειρότερη ιδέα να γδυθείς στην παγωνιά!

Αν το σηκώνει η φάση και η ψυχολογία σου, τόλμησε να βγεις μια φώτο ημίγυμνος στα χιόνια. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις τσιτάρεις και θα έχεις μια ωραία ανάμνηση από τη φάση και πολλά like στα social.

Όμως για να το κάνεις θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει τεχνική. Αν θες να τη μάθεις πάτα εδώ και διάβασε!