fbpx

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Η μαγευτική ζωή του διεθνούς top model

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Η μαγευτική ζωή του διεθνούς top model

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είναι ένας από τους Έλληνες μοντέλα με διεθνή καριέρα που επί χρόνια δουλεύουν με επιτυχία στο εξωτερικό. Τέτοιους έχουμε γνωρίσει ελάχιστους αφού συνεργάζονται απευθείας με γραφεία του εξωτερικού, ταξιδεύουν συνεχώς και έτσι δεν είναι «διάσημοι» στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Oliver Cheshire που ήθελε να γίνει …πυροσβέστης…

 

Τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο τον μάθαμε όταν αποφάσισε για δικούς του λόγους να παίξει στον δεύτερο κύκλο του Survivor και έτσι τον μάθαμε όλοι. Από τότε ο Θοδωρής απασχολεί τα lifestyle media  και ειδικά με τον γάμο του με την βρετανόινδικής καταγωγής Άλια Αλ Ρουφάι το καλοκαίρι.

 

 

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν γνωστός μέσα από τις δουλειές του στον χώρο του μόντελινγκ, αφού έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σχεδιαστές. Στην Ελλάδα έχει κάνει λίγες δουλειές όπως αυτό που διαφήμιζε γνωστό μαλακτικό ρούχων.

 

 

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του «Η φωτογράφηση μου με τον Mario Testino στην Μύκονο όπου με φωτογράφισε για την γαλλική Vogue είναι σίγουρα highlight στην μέχρι τώρα πορεία μου. Επίσης, η συνεργασία μου με τους D2squared με τους οποίους μας δένει μια φιλία αρκετών χρόνων».

 

 

Μάλιστα αποκάλυψε και μια χιουμοριστική σκηνή από τα backstage μιας φωτογράφισης στο εξωτερικό: «Σε μια φωτογράφηση, ο φωτογράφος έκανε αρκετή ώρα να βρει την ιδανική λήψη και καθώς εγώ έπρεπε να είμαι ξαπλωμένος, με πήρε ο ύπνος για λίγα λεπτά. Η λήψη όμως βγήκε τέλεια».

 

 

Ο ίδιος τόνισε ότι ακολουθεί τις συμβουλές του πατέρα του με χαρακτηριστικότερη αυτή:  «Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά μπορείς να χτυπήσεις, αλλά πόσο δυνατά μπορείς να χτυπηθείς, να βρεις την δύναμη να σηκωθείς και να συνεχίσεις…»