fbpx

Κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για την Erotic Art Festival

Κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις για την Erotic Art Festival

Η μεγαλύτερη Lifestyle Expo που πραγματοποιείται στη χώρα μας επιστρέφει ακόμα πιο εντυπωσιακή και ανανεωμένη από ποτέ υποδεχόμενη το πιο ερωτικό κοινό των Αθηνών και όχι μόνο, αφού πλέον συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, προσελκύοντας παράλληλα μεγάλη μερίδα τουριστών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο αισθησιασμός και ο έρωτας αποτελεί πηγή έμπνευσης στο «Εrotic Art Festival»

 

Το Activeman.gr σε συνεργασία με την Erotic Art Festival μοιράζει στους αναγνώστες του συνολικά 50 δωρεάν προσκλήσεις (20 για το pre Open Party και 30 για την πρώτη μέρα της Erotic Art Festival)

 

 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις μήνυμα στη σελίδα του Activeman.gr στο Facebook από σήμερα 14/5 μέχρι και αύριο 15/5 τα μεσάνυχτα.

Δες τις λεπτομέρειες:

Γράψε στο μήνυμα το όνομα σου και Α ή Β για την εκδήλωση που επιθυμείς να παραβρεθείς. Συγκεκριμένα:

Α. Για δωρεάν είσοδο στο Pre Open Party στο Τokyo την Πέμπτη (16/5). Ώρα προσέλευσης κοινού στις 23:00.

Β. Για να παραβρεθείς την Παρασκευή 17 Μαΐου στα εγκαίνια του Erotic Art Festival.

Βασική προϋπόθεση να είσαι ενήλικος αφού η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών

Οι νικητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα που θα επιδείξουν στην είσοδο του festival.

(Πάτα εδώ να μεταφερθείς στη σελίδα)

 

 

Το Erotic Art Festival στις 16 Μαΐου, μία μέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια του που θα λάβουν χώρο στον Ολυμπιακό πόλο Φαλήρου στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στις 17 Μαϊου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του συνέντευξη Τύπου στο hot spot της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής, στο Τοκyo Theater (Iερά Oδός 41, Γκάζι), με την παρουσία των μεγαλύτερων ΜΜΕ που θα καλύψουν τις δράσεις του 4ήμερου φεστιβάλ 17-20 Μαΐου.

 

 

Η καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας ενηλίκων των Μαΐου θα χτυπάει στην χώρα μας! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το Xhamster Premium και το VrBangers δύο από τους κυρίαρχους leader του παγκόσμιας βιομηχανίας πορνό, επέλεξαν το Erotic Art Festival, δίνοντας ηχηρή παρουσία.