fbpx

Και ξαφνικά οι κολλητοί σου ανακοινώσανε ότι …έγιναν …ζευγάρι!

Και ξαφνικά οι κολλητοί σου ανακοινώσανε ότι …έγιναν …ζευγάρι!

Έπεσες από τα σύννεφα ξαφνικά! Οι δύο καλύτεροι σου φίλοι, οι κολλητοί σου, που εδώ και χρόνια είστε «αυτοκόλλητοι» στις βόλτες, στο μπαράκι, στο γυμναστήριο, στις διακοπές ακόμα και στις παρτούζες …παντού σε όλο το φάσμα της ζωής σου! Οι κολλητοί σου που μοιράζεστε τα εσώψυχα σας, τις χαρές και τις λύπες, σου ανακοίνωσαν ότι πλέον είναι ζευγάρι!

Και εσύ μένεις αποσβολωμένος να τους κοιτάς αγκαλιασμένους και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις από την αμηχανία!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σαββατοκύριακο με την παρέα για μπύρες έξω και με λίγη… ψυχανάλυση

 

Από τη μια θες να τους βρίσεις και να φύγεις γιατί την έχεις μια προκατάληψη για τους γκέι. Από την άλλη όμως είναι οι φίλοι σου, οι κολλητοί σου, που σου έχουν σταθεί στα δύσκολα και όχι μόνο στις χάρες και γι αυτό διστάζεις και μένεις σαν χάνος να τους κοιτάς.

Ναι, εντάξει λες στον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν μπορείς να το χωνέψεις! Οι κολλητοί σου είναι γκέι και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσο καιρό; Και απορείς πως κάνατε παρτούζες με γκόμενες, πως είχαν σχέση με γυναίκες!

Χαλάρωσε πάρε βαθιά ανάσα και σκέψου λογικά.

Πρώτο και βασικό είναι ότι ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι θέλει. Όπως εκείνοι ποτέ δεν σε έκριναν έτσι και εσύ δεν μπορείς να τους κρίνεις.

Δεύτερο και επίσης βασικό είναι ότι η σεξουαλικότητα του καθενός ατόμου καθορίζεται από την ίδια τη φύση, απλώς το άτομο για διάφορους λόγους άργησε να την αποδεχτεί. Επομένως οι φίλοι σου ήταν γκέι και δεν έγιναν ξαφνικά!

Τρίτο και επίσης βασικό είναι ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν καθορίζουν τον χαρακτήρα κανενός ανθρώπου.

Αν από την άλλη αηδιάζεις στην αίσθηση ότι είσαι κοντά σε δύο γκέι, γιατί έχεις και αυτή τη προκατάληψη… αλλά όταν αγκαλιαζόσασταν που κέρδιζε η ομάδα ή κερδίζατε στο 5Χ5 ή απλώς είχατε μεγάλη χαρά σαν παρέα, τότε τους άφηνες να σε αγγίζουν. Τώρα που σου αποκάλυψαν ότι έγιναν ζευγάρι τραβιέσαι ασυναίσθητα γιατί έχεις εκείνο το κομπλεξάκι με τους γκέι! Μάλλον πρέπει να το ξεπεράσεις και να χαρείς που οι κολλητοί σου βρήκαν τον δρόμο τους και απελευθέρωσαν τον κρυφό εαυτό τους.

Αν νομίζεις ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάνουν τους φίλους, τότε είσαι βαθιά γελασμένος.

Δέξου την επιλογή των φίλων σου και εκτίμησε ότι σε εμπιστεύονται για να στο ανακοινώσουν. Αυτοί συνεχίζουν να σε θεωρούν  κολλητό φίλο και αδερφό γνωρίζοντας ότι δεν είσαι γκει!

Ακόμα και αν κάποια στιγμή σου γίνουν φορτικοί πρέπει να το προσπεράσεις χάριν της φιλίας και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το ξανακάνουν αν δεν το θέλεις. Αν αφήσεις έξω τον πουριτανισμό  τότε είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσετε να κάνετε καλή παρέα!