fbpx

Και τώρα όλη μέρα σπίτι! Δες πως θα τη βγάλεις χαλαρά!

Και τώρα όλη μέρα σπίτι! Δες πως θα τη βγάλεις χαλαρά!

Μια κενή μέρα …ανοίγεται μπροστά σου! Και τώρα όλη μέρα σπίτι… αν είσαι σε περιοχή που απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις… και τι κάνεις; Πως θα την βγάλεις τη μέρα;

Μία πρώτη κίνηση που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να προπονηθείς και μάλιστα περισσότερο χρόνο απ΄ όσο έκανες στο γυμναστήριο. Μια καλή ιδέα είναι να στείλεις μήνυμα και να βγεις έξω για μια καλή προπόνηση που θα περιλαμβάνει τρέξιμο, ασκήσεις κυκλικής και δυναμικές ασκήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

 

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις το τρέξιμο έξω και τις ασκήσεις στο σπίτι σου, απλά φρόντισε η προπόνηση να διαρκέσει περισσότερη ώρα απ  όσο έκανες στο γυμναστήριο γιατί απλά σκέψου ότι όλη μέρα θα αράζεις στο σπίτι σου!

Και μια που λέμε για άραγμα, άντε και την έκανες την προπόνηση, μετά τις κάνεις;

Μια λύση είναι να σερφάρεις στο ίντερνετ, αλλά και αυτό κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. Σίγουρα θα είναι καλό να δεις μια ταινία ή να αρχίσεις μια σειρά αν έχεις συνδρομητική τηλεόραση ή στο Netflixπου είναι εύκολη η εγγραφή!

Αλλά ιντερνετ και τηλεόραση και πάλι θα βαρεθείς κάποια στιγμή αφού η μέρα είναι μεγάλη!

Καιρός λοιπόν να ασχοληθείς με τη μαγειρική και αν δεν ξέρεις άρχισε να μαθαίνεις. Είναι άλλωστε και μια ευκαιρία για βόλτα στο σούπερ μάρκετ, απλά φρόντισε τα φαγητά που θα κάνεις να ταιριάζουν στη διατροφή σου, όχι πολλά λιπαρά και φυσικά ξεχνάμε τα τσιμπολογήματα την ώρα του μαγειρέματος!

Μία άλλη καλή λύση για να περάσει η ώρα είναι να αρχίσεις το διάβασμα ενός καλού βιβλίου!

Άλλη μια λύση για να περάσει η ώρα είναι να τακτοποιήσεις τα πράματα σου, το αρχείο φωτογραφιών σου ή ότι άλλο έχεις …ανάκατα. Μόνο τους λογαριασμούς μη τακτοποιήσεις γιατί μπορεί να σε πιάσει …θλίψη!

Το να καθαρίσεις το σπίτι σου είναι ακόμα μια καλή πρόταση, όμως αυτό δεν μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα!

Αν έχεις ταίρι μία καλή λύση θα ήταν να αρχίσετε να πειραματίζεστε στο σεξ και να ανακαλύψετε νέα πράματα! Αν δεν έχεις ή δεν μπορεί να έρθει στο σπίτι σου, τότε μπορείς να κάνεις κάτι… μόνος σου!

Όπως και να έχει, όσο δυσάρεστο και να είναι το κλείσιμο στο σπίτι, προσπάθησε να συντονιστής και να προγραμματίσεις τη μέρα σου… και υπομονή μπόρα είναι θα περάσει!