fbpx

Κι όμως είναι αληθινό: Το σπίτι σου δείχνει τι σεξ κάνεις!

Κι όμως είναι αληθινό: Το σπίτι σου δείχνει τι σεξ κάνεις!

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο όμως το σπίτι σου δείχνει τι σεξ κάνεις και ο λόγος είναι απλός!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα κάνετε την καλύτερη χαλάρωση όταν επιστρέψετε από τη δουλειά!

 

Επιστημονικές έρευνες αναφέρονται στο περιβάλλον του σπιτιού που έχει άμεση σχέση με το σεξ. Δες τι γίνεται:

 

Ακατάστατο = Αντισεξουαλικό

Η ακαταστασία του σπιτιού ισοδυναμεί με την κακή… αναπνοή» επισημαίνει η ειδική σε θέματα οργάνωσης ζωής, Dana Korey «Ένα ακατάστατο σπίτι είναι τόσο αντι-σεξουαλικό, όπως η κακοσμία» εξηγεί. Γι αυτό, προσπαθήστε να διατηρείτε το σπίτι σας τακτοποιημένο, και ειδικά την κρεβατοκάμαρα, ώστε να έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και όχι να αγχώνεστε για τις δουλειές- τις ώρες που βρίσκεστε μαζί στο σπίτι.

 

Ξεκρέμασε φωτογραφίες συγγενών

Έχει συμβεί και στα καλύτερα σπίτια Η αίσθηση ότι οι αγαπημένοι σας συγγενείς και φίλοι σας κοιτούν μέσα από τις φωτογραφίες μπορεί να ατονίσει τη σεξουαλική σας διάθεση. «Κρατήστε μόνο τις φωτογραφίες που απεικονίζουν εσάς και την σύντροφό σας, μέσα στην κρεβατοκάμαρα» επισημαίνει ο Salvator Manzi,ο ειδικός στο Feng Shui. Μάλιστα συνιστά στα ζευγάρια να επιλέγουν να κορνιζάρουν μόνο εκείνες τις εικόνες που σας δείχνουν χαρούμενους και ερωτευμένους, ώστε να «γεμίζετε» από αυτά τα ευχάριστα συναισθήματα κάθε φορά που «πέφτει» πάνω τους το βλέμμα σας.

 

Η τεχνολογία σκοτώνει το σεξ

«Το κινητό, ο φορητός υπολογιστής και η τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο βλάπτουν σοβαρά το σεξ αναφέρει η συγγραφέας, Christine Eisner. Η βασική αιτία είναι ότι μπορούν να σας αποσπάσουν την προσοχή σας πράγμα το οποίο δεν είναι το επιθυμητό. Στο σημείο αυτό η γνωστή συγγράφεας συνιστά να «μετακινήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές σε άλλο δωμάτιο αλλά και να έχετε το κινητό σας στο αθόρυβο.

 

Διατηρήστε καθαρό το σπίτι σας

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του New Mexico έδειξε ότι η επίπτωση του να βρίσκεται κανείς σε ένα μέρος που μυρίζει άσχημα μειώσει εντελώς την ερωτική επιθυμία.

 

Σταματήστε να ψάχνετε

Τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να συμβεί από το να ψάχνετε την κρίσιμη στιγμή να βρείτε που έχετε βάλει τα προφυλακτικά ή τα sex toys. Καλό είναι να τα έχετε τοποθετήσει σε ένα συρτάρι ή κουτί, στο οποίο έχετε εύκολη πρόσβαση συστήνει η Nina Helms, ιδιοκτήτρια εταιρίας με sex toys.

 

Με τα φώτα δυνατά

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να απογειώσει την ερωτική σας διάθεση, ενώ οι δυνατές λάμπες, που σας κάνουν να αισθάνεστε υπερβολικά «εκτεθειμένοι» στα μάτια της  συντρόφου σας, σας «ρίχνουν» σεξουαλικά. Έτσι δεν έχετε να κάνετε τίποτα πιο απλό από το να κλείσετε τα φώτα του δωματίου και να ανάψετε ένα κερί.