fbpx

Κι όμως μπορείς ακόμα να την ….αποπλανήσεις – Μάθε πως γίνεται

Κι όμως μπορείς ακόμα να την ….αποπλανήσεις – Μάθε πως γίνεται

Το σεξ δεν είναι ούτε αντιβίωση να το παίρνεις συγκεκριμένη ώρα και μέρα, ούτε ποίημα να το μάθεις απ’ έξω και να το λες για όλη σου τη ζωή χωρίς ν’ αλλάζεις λέξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά τα «ερωτικά τρίγωνα» φαίνεται ότι είναι στο …αίμα των περισσότερων

 

Το σεξ πρέπει να είναι απόλαυση και να το ζεις κάθε φορά διαφορετικά, να το αναζητάς κάθε φορά με άλλον τρόπο και να το εμπλουτίζεις με λέξεις, πράξεις, σκέψεις και τεχνάσματα. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ξεφύγεις από τη μονοτονία σου.

 

Κράτησε τα εσώρουχό σας και κυρίως εκείνης!

Το να μην βγάζεις το εσώρουχό σου μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή της στα ύψη. Είναι ένα απολαυστικό μαρτύριο να παίζει μαζί σου και να μην μπορεί να σε αγγίξει γιατί αυτό το ύφασμα μπαίνει ανάμεσα σας και με τη σειρά του εσύ σε εκείνη! Είναι ένα προκαταρκτικό που «χτίζει» την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας και όταν τελικά στο αφαιρέσει η αίσθηση που θα νιώσετε θα είναι μοναδική.

 

Ανέπνευσε στον λαιμό της

Τίποτα δεν μπορεί να είναι περισσότερο διεγερτικό από το να νιώθει τη ζεστή αναπνοή σου στο λαιμό της. Θα είναι ο μόνος ήχος στο δωμάτιο και είναι απίστευτα ερωτικός. Μια άηχη επιβεβαίωση του πόσο καλά κάνει αυτά που θες.

 

Κάντο όπως το Hollywood

Σε κάθε χολιγουντιανή ταινία υπάρχει και μια σέξι σκηνή στην οποία το ζευγάρι κάνει σεξ στα σκαλιά, όρθιοι στον τοίχο, πίσω από μια πόρτα, στο γκαράζ. Και πάντα στα… κρυφά! Τι σε σταματάει άραγε από το να το κάνεις πράξη; Το γρήγορο και αυθόρμητο σεξ θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και των δύο. Διάλεξε μια στιγμή και αιφνιδίασε…

 

Γρήγορα και απολαυστικά

Όταν κάνει το πρωινό ντους μπες μαζί της για μια καυτή και γρήγορη… υδάτινη συνάντηση. Την ώρα που φτιάχνει τον καφέ στο σπίτι αγκάλιασέ την από πίσω και ψιθύρισέ της κάτι στο αυτί. Αυτές οι μικρές σέξι εκπλήξεις από τη γυναίκα κρατούν τον άνδρα πάντα με…αναμμένη τη μηχανή του.

 

Όλα γύρω σου γυρίζουν!

Βάλε στο παιχνίδι έναν καθρέφτη ή μια κάμερα (στη μόνη περίπτωση που είστε καιρό μαζί και εμπιστεύεσαι). Το γεγονός ότι θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε διαρκώς ο ένας τον άλλον είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

 

Στην κουζίνα ολοταχώς

Η κρεβατοκάμαρα μετά από ένα διάστημα μπορεί να γίνει το πιο βαρετό μέρος για να κάνετε σεξ. Το να αλλάξετε τοποθεσία -ακόμα και μέσα στο σπίτι- θα βοηθήσει τη λίμπιντό σας. Η κουζίνα είναι ένα ερωτικό μέρος (σκέψου και τους πάγκους) αρκεί να έχετε ένα τραπέζι που θα σας αντέξει!

 

Καθιέρωσε το σέξι Σάββατο

Κλείστε κινητά, πείτε όχι σε επισκέψεις φίλων και συγγενών. Κάντε έναν μαραθώνιο σεξ όλη μέρα και όλη νύχτα. Ασχοληθείτε μόνο ο ένας με τον άλλον. Ανανεωτικό, απολαυστικό και τόσο καλό για τη σεξουαλική σας σχέση. Οργανώστε το σύντομα. Άλλωστε με την καραντίνα ενδείκνυται!