fbpx

Κι όμως μπορείς να χτίσεις v-cut κοιλιακούς και εκτός γυμναστηρίου

Κι όμως μπορείς να χτίσεις v-cut κοιλιακούς και εκτός γυμναστηρίου

Το ότι έχουμε συνδυάσει τους κοιλιακούς με το γυμναστήριο δεν είναι λάθος. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις τους τέλειους κοιλιακούς v-cutκαι στην προπόνηση έξω.

Η απόδειξη είναι απλή. Αν παρατηρήσεις τα σώματα των δρομέων στίβου ή εκείνων που αθλούνται έξω με καλλισθενική γυμναστική θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι έχουν τις πολυπόθητες γραμμές vcutστους κοιλιακούς τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι μερικές ζόρικες ασκήσεις για να «κάψεις» τους κοιλιακούς σου σπίτι!

 

Για να το πετύχεις πρώτιστό είναι η διατροφή γιατί χωρίς διατροφή οι κοιλιακοί δεν εμφανίζονται και πολύ περισσότερο η vcutγραμμή.

Το λίπος που συσσωρεύεται ως επί το πλείστον στην περιοχή της κοιλιάς, τους υπερκαλύπτει , με αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή του το γνωστό μας “σωσίβιο”. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με ποσοστά, τότε η απομάκρυνση του σωσιβίου αυτού συνδέεται κατά 90% με την διατροφή και μόλις κατά 10% με την άσκηση. Μια προσεγμένη δίαιτα λοιπόν, με συχνά και μικρά γεύματα χαμηλά σε υδατάνθρακες και πλούσια σε πρωτεΐνη, μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην πολυπόθητη εμφάνιση των κοιλιακών.

Βάλε στην προπόνηση σου και τρέξιμο με χαμηλή ένταση αλλά και sprint.

Μπορείς να κάνεις 20 με 30 λεπτά τρέξιμο σε μέτρια έως χαμηλή ένταση και στην συνέχεια να κάνεις εναλλασσόμενα sprintσε διάφορα σετ. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις 10 Χ 50 μέτρων σπρίντinterval, με επιστροφή στο σημείο της εκκίνησης με απλό περπάτημα.

Φρόντισε στα σπρίντ να βάζεις όλη σου τη δύναμη.

Μια κυκλική σειρά δυναμικών ασκήσεων θα βοηθήσει στον σκοπό σου. Κάνε περίπου 30 λεπτά κυκλικής ή HITTπροπόνησης.

Για να εστιάσεις περισσότερο στους κοιλιακούς σου πάρε μια ιδέα για τις ασκήσεις από το βίντεο: