fbpx

Κι όμως υπάρχει έρευνα που υποστηρίζει ότι οι vegan κάνουν καλύτερο σεξ!!!

Κι όμως υπάρχει έρευνα που υποστηρίζει ότι οι vegan κάνουν καλύτερο σεξ!!!

Δεν μπορείς να σηκωθείς από το τραπέζι χορτάτος, αν δεν έχεις φάει κρέας; Λαχταράς κοψίδια στα κάρβουνα; Ακούς ότι υπάρχουν χορτοφάγοι και απορείς πώς τη βγάζουν; Αν το να είσαι vegeterian ή, ακόμα πιο απαιτητικά, vegan νομίζεις ότι είναι αδιανόητο, έχεις έναν λόγο να το ξανασκεφτείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αντέχεις τα …καυτερά τότε αντέχεις πολύ περισσότερο στο σεξ!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ξένης ιστοσελίδας γνωριμιών, οι vegans κάνουν δυο φορές περισσότερο σεξ και είναι πιο ανοιχτοί στο να πειραματίζονται στο κρεβάτι.

Στην έρευνα συμμετείχαν 500 vegans και 500 κρεατοφάγοι. Το ποσοστό εκείνων που δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή στην περίπτωση των vegans έφτασε το 84%, ενώ για τους κρεατοφάγους δεν άγγιξε ούτε το 60.

Από πλευράς συχνότητας, τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά. Το 50% των vegans δήλωσαν ότι κάνουν σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ στην άλλη ομάδα οι μισοί δήλωσαν ότι αρκούνται στις δύο.

Το 92% των vegans δήλωσαν ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι εξαιρετική και το 58% ότι έχει πάντα όρεξη για σεξ. Στους κρεατοφάγους τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 79 και 35%.

Επίσης, το 58% των vegans δήλωσαν ότι είναι «δοτικοί» στην ερωτική πράξη, κάτι που για τους άλλους περιορίστηκε στο 35%.

Η διατροφή, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτή την έρευνα, επηρεάζει ακόμα και τη διάθεση για περιπέτεια, αφού οι περισσότεροι από τους μισούς κρεατοφάγους δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει καθόλου να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, ενώ τα δύο τρίτα των vegans δήλωσαν υπέρ.