fbpx

Κι όμως όταν φτιάχνεις πίτσα την …ξεσηκώνεις για …σεξ! – Μάθε την ιστορία της Κατερίνας

Κι όμως όταν φτιάχνεις πίτσα την …ξεσηκώνεις για …σεξ! – Μάθε την ιστορία της Κατερίνας

Χειροποίητη πίτσα είναι ότι το καλύτερο! Παρεούλα με την καλή σου, στο σπίτι σου ή το σπίτι σας και ένα όμορφο βραδινό για δύο!

Και την πίτσα την κάνεις εσύ, όχι εκείνη! Και εδώ είναι το point να την κάνεις εσύ και να σε βοηθάει εκείνη!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα στήσεις το καλύτερο ραντεβού για εκείνη που γουστάρεις

Και πως γίνεται; Η Κατερίνα εξιστορεί και εξηγεί πως μια πίτσα μπορεί να οδηγήσει σε ένα αχαλίνωτο σεξ με το αγόρι της, τον Γιάννη σε ένα όμορφο βραδινό με ένα μπουκάλι κρασί!

Κι όμως προλαβαίνεις να κάνεις σεξ ενώ περιμένεις να φουσκώσει το ζυμάρι της πίτσας! Πως γίνεται το εξηγεί η Κατερίνα:

Να ας πούμε ότι ο χρόνος που χρειάζεται μία ζύμη για να φουσκώσει είναι εξίσου σημαντικός με εκείνον που χρειάζονται τα προκαταρκτικά στο σεξ. Πόσες φορές έχω πει άραγε, ΠΟΣΟ σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά και να μην τα προσπερνάτε έτσι; Άπειρες! Και να που επιβεβαιώνομαι! Όπως επίσης, βάζω στοίχημα ότι δε γνώριζες πώς όσο μεγαλώνει ένας άντρας, τόσο περισσότερα προκαταρκτικά θέλει! Κι όμως…

Και μπορεί το ξύλο κοπής να είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για να φτιάξει την πίτσα του ο Γιάννης, αλλά το ξύλο πού και πού στα οπίσθια προσφέρει διέγερση και στους δύο την ώρα του σεξ. Και τώρα που είπα για διέγερση, τα προφυλακτικά DUO RIBBED με ραβδώσεις είναι τόσο καλά σχεδιασμένα που κορυφώνουν το πάθος και χαρίζουν απόλαυση με εντονότερη διέγερση.

Τι άλλο κοινό θα μπορούσε να έχει μία πίτσα με την ερωτική πράξη;

Όπως τα μπαλάκια… ζύμης για να μην ξεραίνονται, έτσι και το σεξ χρειάζεται πολύ καλή λίπανση. Έχει η Duo ένα λιπαντικό… το καλύτερο έβερ! Ενισχύει τη φυσική λίπανση πριν ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και την κάνει να διαρκεί όσο δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Και κάπου εκεί ο Γιάννης άρχισε να βάζει δάχτυλο στα ζυμαράκια, όπως πρέπει να βάζουν και οι άντρες στον κόλπο της γυναίκας. Ε, ψιτ, αγόρια, τα 5 πρώτα εκατοστά να θυμάστε, είναι τα σημαντικότερα.

Γι’ αυτό και η διείσδυση πρέπει να είναι σούπερ προσεκτική, γιατί στα 5 πρώτα εκατοστά είναι που περνάτε από το σημείο G. Ναι, υπάρχει, δεν είναι μύθος! Η ηδονή είναι τρομερή και η αίσθηση αυτή γιγαντώνεται για τη γυναίκα με το προφυλακτικό DUO G-Pleasure, που έχει κουκίδες και ραβδώσεις ταυτόχρονα.

Άμα δεν έχεις πείρα, δύσκολα ανοίγεις τη ζύμη μίας πίτσας, αλλά το ακριβώς αντίθετο ισχύει με το προφυλακτικό DUO Natural. Ένα «τσακ» κάνεις στη χρωματιστή πλευρά και το έχεις βγάλει αμέσως από το φακελάκι του, ακόμα και στο σκοτάδι. Τώρα άμα θες να καταλαβαίνεις όόόλη την αίσθηση καθώς κάνεις σεξ, δε μένει παρά να δοκιμάσεις το DUO Extra Thin. Είναι τόσο λεπτό, που αισθάνεσαι μέχρι και τη θερμότητα που εκπέμπει το σώμα του συντρόφου σου.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης πρότεινε τρεις διαφορετικές γεύσεις για την πίτσα, όλες πεντανόστιμες. Ωστόσο, αυτή που μου άνοιξε την όρεξη ήταν με λουκάνικο, κολοκυθάκια, φρέσκια ντομάτα και κατσικίσιο τυρί. Το μέγεθος στα κολοκύθια που χρησιμοποίησε δεν είχε και τόση σημασία.

Προς έκπληξή μου όμως, ούτε το μέγεθος του πέους σε στύση έχει σημασία. Δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο, όταν όλοι συνηθίζουν να λένε ότι «το μέγεθος μετράει». Η διαφορά από το ένα στο άλλο πέος φαίνεται όταν δεν είναι σε στύση. Θα τρελαθώ μ’ αυτά που μαθαίνω. Νόμιζα ότι ήξερα αρκετά πράγματα για το σεξ, αλλά η Ειρήνη μου κάνει mindblowing.

Έτσι, το «μικρό» κολοκυθάκι δε χρειάζεται να ανησυχεί, αλλά να μάθει στάσεις για βαθιά διείσδυση. Αμέτρητες φορές βρε, σας έχω γράψει για στάσεις στο σεξ για όλες τις περιστάσεις και τώρα βγαίνω αληθινή.

Αλήθεια, το ήξερες ότι το τυρί Γκοργκοντζόλα είναι πιο αφροδισιακό κι από τη σοκολάτα; Μάλλον όχι. Ε, κάτι μου λέει ότι από εδώ και στο εξής, θα το εντάξεις στη διατροφή σου. Το κάρδαμο και η κανέλλα είναι εξίσου σούπερ αφροδισιακά, γι’ αυτό να τα προτιμάς. Όπως επίσης και τα καρύδια, το τρουφόλαδο για τους άντρες και το λιναρόσπορο για τις γυναίκες.

Βέβαια, δε σημαίνει ότι επειδή θα τα φας εκείνη την στιγμή θα δεις κάποια διαφορά στο σεξ το ίδιο βράδυ. Μόνο σε περίπτωση που λαμβάνεις τις τροφές αυτές τακτικά, θα δεις τη σεξουαλική σου ζωή να βελτιώνεται γύρω στους τρεις μήνες από τότε.

Πάντως μετά την …βρώση της πίτσας ακολούθησε και δεύτερος γύρος… μας είπε…