fbpx

Κώστας Κεσούδης: Η αποχή, το νέο τραγούδι και τα 26 κιλά που έχασε!

Κώστας Κεσούδης: Η αποχή, το νέο τραγούδι και τα 26 κιλά που έχασε!

Είναι άνετος, χαλαρός, χαμογελαστός και πολύ αγαπητός. Ο λόγος για τον Κώστα Κεσούδη τον τραγουδιστή που όπως φαίνεται γεννήθηκε για να τραγουδάει!

 

 

Ο Κώστας Κεσούδης από την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης είναι ένας άνθρωπος που ψάχνεται συνεχώς με νέα πράματα. Ένας ανήσυχος και συνάμα συνετός χαρακτήρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Μπάσης: Έτσι έχασα, μόνος μου, 15 κιλά!

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα του δουλειά με τίτλο «Που Το Πας»!

Σχετικά πρόσφατα λίγα χρόνια πριν ο Κώστας ανακάλυψε το γυμναστήριο αφού πιο παλιά δεν …έτρεχε να προλάβει ούτε το λεωφορείο όπως λέει ο ίδιος γελώντας και κατάφερε να χάσει 26 κιλά!

 

 

Με αφορμή της κυκλοφορίας της νέας του δουλειάς ο Κώστας Κεσούδης φωτογραφήθηκε για το Activeman.gr και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Πότε όμως ανακάλυψε ότι έχει κλίση στο τραγούδι; «Άρχισα να τραγουδώ πολύ μικρός στα 15 μου» λέει ο ίδιος «επαγγελματικά όμως άρχισα στα 19 μου μετά τον στρατό»!

 

 

Ο Κώστας είναι σκορπιός στο ζώδιο κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ συνειδητοποιημένος και σχεδιάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματα του. Αυτό το γνώριζε από μικρός και εξηγεί: «Τελείωσα κανονικά το σχολειό, γυμνάσιο και λύκειο όμως δεν σπούδασα κάτι αφού ήξερα από πολύ νωρίς τι ήθελα να ακολουθήσω στη ζωή μου. Φυσικά έκανα κάποιες μουσικές σπουδές ορθοφωνία φωνητική  που ήταν απαραίτητες για τη δουλειά μου».

 

 

Πως όμως ένας άνθρωπος που …δεν έτρεχε να προλάβει ούτε το λεωφορείο αποφάσισε να περάσει την πόρτα ενός γυμναστηρίου; «Αν με ρωτούσες πριν τέσσερα χρόνια για το γυμναστήριο τις διατροφές και όλα αυτά θα σου έλεγα όλες τις φθηνές δικαιολογίες του τεμπέλη όπως …δεν έχω χρόνο …δεν μπορώ και αλλά τέτοια… Πριν τέσσερα χρόνια λοιπόν είχα πάρει αρκετά κιλά παραπανίσια 26!! Και βασικά άρχισε να μην μου αρέσει η εικόνα μου και κυρίως δεν με βοηθούσε στην δουλεία μου που είναι εικόνα και όχι μονό ήχος”!

 

 

“Έτσι πηρά την απόφαση και πείσμωσα να τα ξεφορτωθώ και όντως μέσα σε τέσσερις μήνες με πολύ αγώνα και καθημερινή προπόνηση τα έχασα! Πλέον η γυμναστική για μένα έχει γίνει τρόπος ζωής! Πως είναι όταν ξυπνάς το πρωί και πρέπει να πλύνεις τα δόντια σου να φας πρωινό να πιεις καφέ!  Έτσι είναι και το γυμναστήριο! Απαραίτητη καθημερινή προπόνηση και δεν σου κρύβω ότι μετάνιωσα που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα ασχοληθεί ποτέ! Σου κάνει καλό όχι μονό στο να φτιάξεις το σώμα σου αλλά και στην ψυχολογία».

 

 

Μετά από ένα χρόνο παύση εμφανίστηκες ξανά με  μια νέα δουλειά. Τι συνέβη και τι σημαίνει για σένα η νέα σου δουλειά; «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την δουλεία που κάναμε τελευταία το «Που το πας»! Είχα κάνει μια παύση ένα χρόνο απ τη δουλεία ήθελα να κάνω καινούρια πράγματα και δεν έβρισκα κάτι που να μου αρέσει έτσι αποφάσισα να αράξω και να ηρεμήσω να σκεφτώ πιο καθαρά!» λέει ο ίδιος και συνεχίζει:

 

 

«Το τραγούδι αυτό το έγραψαν η Νικολέτα Περάκη και ο Γιώργος Μαρκόπουλος το είχα στα χεριά μου πολύ καιρό αλλά ήθελα να το κάνω σωστά να βγει όπως το φανταζόμουν. Το φτιάξαμε λοιπόν και κυκλοφόρησε από την Panik Platinum μια δισκογραφική που τα τελευταία χρόνια είναι στα μουσικά πράγματα πολύ δυνατά! Το τραγούδι μου λοιπόν σημαίνει για μένα νέα αρχή! Νέα πράγματα! Αφήνοντας πίσω όλα τα παλιά και ίσως άσχημα που υπήρχαν|!

Στο χώρο του τραγουδιού συνήθως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αθήνα, εσύ πως και δεν πήγες προς την πρωτεύουσα; «Δεν κατέβηκα στην Αθήνα ακόμη γιατί δεν είχα λόγο να κατέβω !! Θα ήθελα να κατέβω εάν και εφ όσων μου προκύψει μια πολύ καλή δουλεία αξιόλογη για να προχωρήσω παρακάτω .

 

 

Ο Κώστας Κεσούδης ζει στην Ευκαρπία και μάλιστα είναι πολύ αγαπήτός: «Στη Νέα Ευκαρπία γεννήθηκα και μεγάλωσα! Άδω είναι η οικογένεια μου οι φίλοι μου ο τόπος μου! Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και δεν έχω λόγο να τον αφήσω και να φύγω εκτός και αν προκύψει κάποια δουλεία όπως είπα πριν και χρειαστεί να λείψω για λίγο διάστημα στην πρωτεύουσα»!

Ποια είναι όμως τα μελλοντικά σχέδια του Κώστα;

«Τα μελλοντικά μου σχεδία είναι αρχικά να έχω την υγεία μου εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ! Τώρα επαγγελματικά βάζω στόχους φυσικά αλλά όχι μακροπρόθεσμους θέλω να ετύχαινε το τώρα το σήμερα αυτό που έρχεται και για παρακάτω βλέπουμε! Να μαστέ καλά και όλα γίνονται»

«Έχω κάνει πολλές συνεργασίες με τραγουδιστές μεγάλους και απ όλους είχα κάτι να πάρω και να μάθω! Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω !! Όλα τα χρόνια που είμαι στη δουλεία έχω ζήσει μαγικές στιγμές και κυρίως τις εποχές προ κρίσης που τα μαγαζιά δούλευαν κάθε βραδύ»!