fbpx

Μάθε ένα απλό τρικ για να δώσεις την μεγαλύτερη έκρηξη στις κάμψεις! (Video)

Μάθε ένα απλό τρικ για να δώσεις την μεγαλύτερη έκρηξη στις κάμψεις! (Video)

Μια από τις πιο κλασικές ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι οι κάμψεις ή αλλιώς push ups. Και όμως ακόμα και αυτή η απλή άσκηση μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική και να κάνει το σώμα σου να μεταμορφωθεί αν όταν την κάνεις υιοθετήσεις ένα απλό τρικ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι πιο δυνατές και extreme ασκήσεις στο γυμναστήριο (Video)

 

Το μονο που έχεις να κάνεις είναι ναα δοκιμάσεις κάθε φορά που κάνεις κάμψεις να σταματάς για λίγο και να κάνεις μια μικρή στάση όταν το σώμα σου φτάνει στο κατώτερο σημείο, οριακά πάνω από το έδαφος ή δάπεδο..

Αυτή η μίνι – στάση ανεβάζει το βαθμο δυσκολίας της άσκησης και την κάνει πολύ πιο αποτελεσματική ειδικά στην εκγύμναση των χεριών, του στήθους και των ώμων.

 

 

Η στάση αυτή, μόλις φτάσεις στο χαμηλότερο σημείο της παραδοσιακής κίνησης των κάμψεων,  βοηθάει σε μια “έκρηξη” δύναμης και αντοχής, αφού όχι μόνο ασκεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους τους μύες που λαμβάνουν μέρος στην άσκηση αλλά ταυτόχρονα σε περιορίζει στο να κάνεις λάθος στην εκτέλεση των κάμψεων, αφού αναγκάζεσαι να διατηρήσεις σωστή στάση σώματος,

Κάνε 10 επαναλήψεις ανα ένα λεπτό με μάξιμουμ για την άσκηση τα 10 λεπτά.Αν τελειώσεις νωρίτερα τις επαναλήψεις από το πέρας του λεπτού τότε μπορείς να ξεκουραστείς τον υπολειπόμενο χρόνο, μέχρι την επόμενη 10αδα!