fbpx

Μάθε αν επηρεάζει ή όχι το σεξ αν ο «μικρούλης» σου γέρνει δεξιά ή αριστερά !

Μάθε αν επηρεάζει ή όχι το σεξ αν ο «μικρούλης» σου γέρνει δεξιά ή αριστερά !

Αν είσαι από εκείνους τους νέους άντρες που έχεις παρατηρήσει μια στροφή του «μικρούλη» σου, δηλαδή αν το πέος σου δεν είναι πια ίσιο και παρουσιάζει μια …καμπύλη αυτό επηρεάζει το σεξ που κάνεις;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι μπορούν τα social να καταστρέψουν τη σχέση σου χωρίς να το καταλάβεις !

 

Η απάντηση έρχεται από την επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών που τονίζουν ότι η στροφή σε νεαρή ηλικία πιθανόν να προϋπήρχε και εσύ να το πρόσεξες λίγο καθυστερημένα!

Από την άλλη μπορεί να υπήρξε κάταγμα και καλό είναι να το δει ένας γιατρός, για να μην προκληθεί θέμα την ώρα της σεξουαλικής επαφής.

Πάντως, να σημειωθεί πως ένα υγιές πέος αποτελεί σημαντική συνιστώσα της γενικής ανδρικής υγείας και ο χαρακτηρισμός αυτός δεν περιορίζεται στην ικανότητα του πέους για στύση, εκσπερμάτιση και αναπαραγωγή.

Τα προβλήματα στο συγκεκριμένο όργανο μπορεί να αποτελούν ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος υγείας. Παράλληλα, τα εν λόγω θέματα μπορεί να επηρεάσουν γενικότερα τη ζωή ενός ατόμου, προκαλώντας στρες, προβλήματα στη σχέση, ακόμα και στην αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, ο άνδρας να γνωρίζει τα σημεία και τα συμπτώματα των προβλημάτων αυτών, έτσι ώστε να μπορεί να περιφρουρήσει την υγεία του πέους του.