fbpx

Μάθε αυτά που δεν πρέπει να κάνεις στη παραλία για να είσαι κύριος!

Μάθε αυτά που δεν πρέπει να κάνεις στη παραλία για να είσαι κύριος!

Η παραλία είναι τόπος χαλάρωσης και ξεκούρασης όχι μόνο για σένα αλλά και για πολλούς άλλους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι κινήσεις «ματ» για να κάψεις …καρδιές στη παραλία

 

Αν θέλεις να είσαι ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του, τότε είναι καλό να ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες για το τι δεν πρέπει να κάνεις στη παραλία.

Δες και μάθε:

 

  • Τα αθλητικά μαγιό τύπου speedo είναι αυστηρά και μόνο για την πισίνα του κολυμβητηρίου και για πουθενά αλλού. Με ένα τέτοιο μαγιό, αν έχεις αγύμναστο σώμα, μοιάζεις με πλαδαρό απομεινάρι βιντεοταινίας του ’80 κι αν έχεις γυμνασμένο σώμα, μοιάζεις με γυμνασμένο απομεινάρι από βιντεοταινία του ’80.
  • Δεν παίζουμε ρακέτες, όταν η παραλία είναι τίγκα στον κόσμο κι έχει ξαπλώστρες, παιδιά, σκυλιά κ.ά. Είτε είσαι αθληταράς είτε μοντέλο, απλά ενοχλείς.
  • Κακά τα ψέματα, ένας άντρας με λαδωμένο, «κανονικό» σώμα μοιάζει με τηγανητό τριχωτό καλαμάρι. Ένας άντρας με λαδωμένο, γυμνασμένο σώμα, μοιάζει με στρίπερ. Προτίμησε ένα αντηλιακό σε σπρέι ή κρέμα που δεν γυαλίζει.
  • Όταν είσαι πάνω από 25 χρόνων, καλό είναι να αποφεύγεις αξεσουάρ όπως κορδέλα στα μαλλιά, κότσο hipster, εκκεντρικά ή αστεία γυαλιά, περίεργα μαγιό και ό,τι βλέπεις να είναι χαριτωμένο (ή και όχι) σε αγόρια κάτω των 25 χρόνων.
  • Όταν βλέπεις κάποιον να μη βουτάει με τη μία γιατί κρυώνει, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περιμένει κάποιον να τον βρέξει, να τον σπρώξει ή να κάνει βουτιά δίπλα του. Το ότι κάποια στιγμή θα βουτήξει επειδή είναι στη θάλασσα, δεν σημαίνει πως θα του καθορίσεις εσύ τον τρόπο και τον χρόνο που θα το κάνει.
  • Μη φιλιέστε και ζουζουνίζετε συνεχώς με τον/τη σύντροφό σου μέσα στον κόσμο. Αφενός, μετά θα πρέπει να κάτσετε για ώρα μπρούμυτα ώστε να μη ρεζιλευτείτε κι, αφετέρου, είναι τόσο ’80s, όσο και το μαγιό σλιπάκι που λέγαμε πιο πάνω.
  • Μην ανοίγεις σαμπάνιες και τρώς αστακούς στην παραλία. Όσο και αν έχεις βγάλει τα λεφτά σου με κόπο και σου αξίζουν οι πολυτέλειες και δεν τα έχεις κλέψει από κανέναν, για τους λουόμενους γύρω σου θα είσαι απλώς προκλητικός και αστείος. Πήναινε σε ένα μαγαζί και φάε και πιες με την ησυχία σου.
  • Αν έρθεις σε κέφι σε ένα beach bar και θέλετε με τους φίλους σου να μπουγελωθείτε για να δροσιστείτε και να γελάσετε, μην το κάνετε ανάμεσα στον κόσμο. Πρώτον, δεν είναι όλοι φίλοι σας και, δεύτερον, μπορεί να μη ζεσταίνονται τόσο.
  • Αν κάνεις jet ski ή άλλα θαλάσσια παιχνίδια, θυμήσου ότι υπάρχει ειδικός διάδρομος που πρέπει να κινείσαι σε συγκεκριμένη απόσταση από την ακτή. Μη βγαίνεις έξω να πάρεις μία φίλη σου από την ξαπλώστρα της, και, προς Θεού, μη χαιρετάς φωνάζοντας την παρέα σου μέσα από τη θάλασσα. Δυστυχώς, η χαρά των θαλάσσιων σπορ δεν μπορεί να κατανοηθεί από κάποιον που είναι ξάπλα στην πετσέτα του.
  • Και μια τελευταία πικρή αλήθεια: Δυστυχώς, οι μεγάλες αντρικές μπακουροπαρέες, ακόμη κι αν αποτελούνται από μοντέλα, είναι τόσο αφροδισιακές για τις γυναίκες τριγύρω, όσο ένα λάστιχο αυτοκινήτου με νίκελ ζάντα.