fbpx

Μάθε αυτά που κάνεις άθελα σου και την πληγώνεις για να τα κόψεις

Μάθε αυτά που κάνεις άθελα σου και την πληγώνεις για να τα κόψεις

Η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος δεν θέλεις να την πληγώνεις, όμως συνήθως αυθόρμητα κάνεις κάποια πράματα που την κάνουν να αισθάνεται άσχημα ή ακόμα και να πληγωθεί.

Μία σχέση, για να είναι μακροχρόνια, χρειάζεται πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Στοιχεία απαραίτητα για την ευημερία της είναι φυσικά το συναίσθημα, αλλά και ο σεβασμός, η ανιδιοτέλεια και η επικοινωνία. Ωστόσο, πολλές φορές παρατηρούνται εντάσεις διότι ακριβώς λείπουν αυτά τα στοιχεία. Στη σχέση της, μία γυναίκα θέλει να νιώθει επιθυμητή αλλά και ελκυστική.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σε δείχνουν αρρενωπό στα μάτια μιας γυναίκας!

 

Συγκεκριμένα, λοιπόν, εάν απουσιάζει η επικοινωνία τείνουν να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Χωρίς να το καταλαβαίνεις, κάνοντας κάποια πράγματα της δημιουργείς κόμπλεξ το οποία οδηγούν στο να νιώθει ανασφάλεια για την εξωτερική της εμφάνιση

Δες ποια είναι αυτά:

 

Όταν ξεχνάς να της κάνεις κοπλιμέντα

Μία από τις πράξεις που κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις και τη πληγώνει, είναι όταν δεν της κάνεις κοπλιμέντα. Ένας καλός λόγος από εσένα σημαίνει πολλά γι΄αυτή και ιδιαίτερα όταν νιώθει ανασφάλεια. Όταν η σύντροφός σου κάνει προσπάθεια να αλλάξει κάτι, έστω κάτι μικρό, σχολίασε την αλλαγή της. Μην την προσπερνάς χωρίς λέξη. Και θυμήσου, τα κοπλιμέντα δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι για την εξωτερική της εμφάνιση. Μπορείς να σχολιάσεις θετικά και κάτι άλλο που την ενδιαφέρει.

 

Όταν τη συγκρίνεις με άλλη γυναίκα

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις, είναι να τη συγκρίνεις με μία άλλη γυναίκα. Πρόκειται για μία πράξη που πληγώνει τον εγωισμό της. Ιδιαίτερα εάν σχολιάζεις την άλλη γυναίκα θετικά ή τη παρουσιάζεις ως παράδειγμα προς μίμηση. Εάν τρέφεις συναισθήματα προς μία γυναίκα, φανερώνεται μέσω του τρόπου που μιλάς για εκείνη. Η σύντροφός σου μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγήσει τη συμπάθεια που νιώθεις για ένα βαθύτερο συναίσθημα. Οπότε προσοχή!

 

Όταν οι πράξεις σου τη κάνουν να νιώθει μη ελκυστική

Όπως προαναφερθήκαμε, η σύντροφός σου μίσει όταν μιλάς για άλλες γυναίκες, πόσο μάλλον όταν τις κοιτάς κιόλας. Δεν σου λέω ότι δεν μπορείς να κοιτάξεις μία γυναίκα εάν βρίσκεσαι σε σχέση, αλλά τουλάχιστον μη κοιτάς επίμονα. Και ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε έξω μαζί! Σίγουρα αυτή η πράξη σου θα τη κάνει να νιώθει ότι δεν είναι ελκυστική.

 

Όταν αφιερώνεις πολύ χρόνο παρακολουθώντας πορνο στο ίντερνετ

Μπορεί να πιστεύεις ότι το να παρακολουθείς ταινίες ενηλίκων δεν έχει κάποιο αντίκτυπο στη σύντροφό σου, ωστόσο, εάν δεν το έχεις συζητήσει μαζί της, ίσως να επηρεάσει άσχημα τη ψυχολογία της. Πράγματι, μερικές φορές δύναται να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι η σεξουαλική σου ζωή μαζί της δεν είναι αρκετή για εσένα και ότι χρειάζεσαι και ερεθίσματα από αλλού. Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, λοιπόν, καλό είναι να υπάρχει επικοινωνία!

 

Όταν δεν της δείχνεις αρκετή τρυφερότητα

Στη σχέση, όσο σημαντική είναι η χημεία άλλο τόσο είναι και η σωματική επαφή. Όταν απουσιάζει και η πιο αγνή σωματική επαφή, απουσιάζει ουσιαστικά η τρυφερότητα και η στοργή. Μη ξεχνάς τις γλυκές κινήσεις. Οφείλεις να δείχνεις στη σύντροφό σου ότι την αγαπάς μέσω μίας αγκαλιάς ή ενός φιλιού στο μέτωπο. Άλλωστε, με τις μικρές αυτές κινήσεις επιτρέπεις στον άλλον να δει ότι νοιάζεσαι!