fbpx

Μάθε γιατί χιλιάδες μοτοσικλετιστές γέμισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης (Video)

Μάθε γιατί χιλιάδες μοτοσικλετιστές γέμισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης (Video)

Ξερογκαζιές,καψίματα… και μία πόλη να παρακολουθεί έκπληκτη τους χιλιάδες μοτοσικλετιστές που συγκεντώθηκαν στον Λευκό Πύργο ανταποκρινόμενοι στο διαδυκτιακό κάλεσμα της ομάδας Street Thugs Salonica.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα ατυχήματα με χαμηλές ταχύτητες απειλούν την καθημερινότητα σου και τη τσέπη σου!

 

Όχι δεν ήταν κάποια διαμαρτυρία αλλά απλώς μια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών!

 

 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στη συγκέντρωση μετείχαν περισσότερα από 2000 άτομα με τουλάχιστον 1500 μοτοσικλέτες. Αν και η εκδήλωση γίνεται για έβδομη χρονιά, φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους διοργανωτές να εκτιμούν ότι τα παρατεταμένα lockdown ήταν η αιτία.

 

 

«Είναι μια συνάντηση που κάνουμε εδώ και επτά χρόνια» λέει ο Νίκος εκπρόσωπος των Street Thugs Salonica «μαζευόμαστε, συζητάμε και μετά κάνουμε μια βόλτα στους δρόμους της πόλης»

 

 

Την συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο ακολούθησε μια μεγάλη βόλτα στους δρόμους της πόλης με τον κόσμο να παρακολουθεί ξαφνιασμένος τις χιλιάδες μοτοσικλέτες που ουσιαστικα ξέδιναν μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό.

 

 

Όπως είπαν στο Activeman.gr τα μέλη της ομάδας Street Thugs Salonica οι μήνες του lockdown ήταν ότι χειρότερο για έναν μοτοσικλετιστή!

 

 

Αυτή η εκδήλωση που αναστάτωσε και παραξένεψε αρκετούς είναι μια από τις πολλές που γίνονται από τους μοτοσικλετιστές, όμως έδειξε και την έλλειψη χώρων και υποδομών που μπορουν να φιλοξενήσουν μηχανοκίνητες δραστηριότητες.

Για πολλούς αυτή η εκδήλωση ανέδειξε την ιδιοσυγκρασία των μοτοσικλετιστών.