fbpx

Μάθε γιατί όταν είσαι …λιώμα με την παρέα δεν πρέπει να τηλεφωνείς στη γυναίκα!

Μάθε γιατί όταν είσαι …λιώμα με την παρέα δεν πρέπει να τηλεφωνείς στη γυναίκα!

Είσαι έξω με την παρέα! Περνάς καλά αλλά η κατάσταση με τα …ποτάκια… ξεφεύγει και γίνεσαι ντίρλα!!! Τι πιο φυσικό όταν περνάς καλά και δεν οδηγάς. Όμως κάνεις το λάθος και τηλεφωνείς στη γυναίκα… σηκώνεις το τηλέφωνο μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα να της πεις ότι την …αγαπάς ή αν είσαι παντρεμένος ότι θα …αργήσεις λίγο! Δες λοιπόν που είναι το λάθος σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πολλές ώρες δουλειάς μπορούν να σε …στείλουν στον αλκοολισμό!

 

Το πρώτο λάθος είναι ότι δεν τηλεφωνούμε όταν είμαστε μεθυσμένοι! Το μυαλό μας είναι αλλού άλλα σκεφτόμαστε  άλλα λέμε και πολλές φορές η …μεθυσμένη γλώσσα βγάζει κόκκαλα ή ο περιβάλλον χώρος και μια απρόβλεπτη ατάκα του επίσης μεθυσμένου φίλου μπορεί να τινάξει τη σχέση σου στον αέρα.

Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι σκέψου ότι ο σύντροφος σου κοιμάται και ξαφνικά πετάγετε από το κρεβάτι βλέπει το νούμερο και αρχικά ανησυχεί. Στη συνέχεια ακούει τις μεθυσμένες αρλούμπες. Μάλλον δεν είναι ευγενικό!

Σκέψου ακόμα ότι μπορείς να την πατήσεις άσχημα ξεστομίζοντας κάτι που δεν πρέπει.

Σκέψου ακόμα ότι η άλλη γνωρίζει ότι είσαι βόλτα με την παλιοπαρέα και δεν είναι ανάγκη να την ξυπνάς να της το …υπενθυμίζεις!!! Οι γυναίκες θυμούνται και την επομένη φορά που θα γίνει κάτι θα στο …χτυπήσουν και θα γίνει χαμός.

Γι αυτό ξέχνα τα τηλέφωνα και τις μεθυσμένες αγαπούλες τα μαύρα μεσάνυχτα!