fbpx

Μάθε για τη νέα μόδα στο σεξ που τρελαίνει τις γυναίκες

Μάθε για τη νέα μόδα στο σεξ που τρελαίνει τις γυναίκες

Πάντα άρεσε και σε γυναίκες και σε άντρες… αλλά στις γυναίκες τον τελευταίο καιρό αρέσει ακόμα περισσότερο και μάλιστα τείνει να γίνει μόδα στο σεξ!

Το χάδι, το τσίμπημα, το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική γιορτή που θα «διασκεδάσει» όλο το σώμα της!

O ερεθισμός και η ερωτική «τόνωση» της κολπικής περιοχής δεν είναι ο μόνος τρόπος για να έχει οργασμό μία γυναίκα.  Υπάρχει η πιθανότητα να απολαύσει την ερωτική κορύφωση και τη σεξουαλική εκτόνωση αγγίζοντας και μόνο άλλες ερωτογενείς ζώνες όπως είναι οι θηλές στο στήθος. Το χάδι, το τσίμπημα, το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική γιορτή που θα «διασκεδάσει» όλο το σώμα. Είναι ένα όμορφο, ζεστό και ερεθιστικό παιχνίδι που μπορεί να ξεκινήσει με ένα δάγκωμα, ένα πιπίλισμα και με πολλά φιλιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι φαντασιώσεις των αντρών που ελάχιστες γυναίκες θα τις εγκρίναν!

 

Οι νευρικές απολήξεις των θηλών είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περιοχή να είναι πολύ ευαίσθητη στο άγγιγμα, το φύσημα και την «υγρή επαφή» με το στόμα. Το παιχνίδι με τις θηλές είναι υπέροχο και για σένα και για εκείνην… πολύ περισσότερο για εκείνη!

Το τμήμα του εγκεφάλου που «ορίζει» την ηδονή και την επιθυμία παίρνει φωτιά με το άγγιγμα των θηλών της!

Πολλές γυναίκες περιγράφουν τον οργασμό της θηλής ως κάτι που γλιστρά πάνω στο σώμα και μετά «εκρήγνυται» γεμίζοντας το γυναικείο σώμα με ζέστη, ικανοποίηση και ερωτική θαλπωρή. Κάτι υπέροχο εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και η απόλαυση  «συμπληρώνεται» αργά και σταδιακά. Κάποια στιγμή γίνεται το μπαμ, οι αισθήσεις τρελαίνονται, ο οργασμός χτυπά από την κορυφή μέχρι τα νύχια  και η γυναίκα παραδίνεται σε ένα αλησμόνητο συναίσθημα και μία καταπληκτική αίσθηση ολοκλήρωσης.

Ο οργασμός της θηλής μπορεί να είναι πιο έντονος κατά τη διάρκεια της γυναικείας περιόδου αφού οι  ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας μπορούν να αυξήσουν και την ευαισθησία του στήθους με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ερωτική διέγερση.

 

Πως τον κάνεις!

Αρχίζεις τη διαδικασία «ερεθισμού» ανασαίνοντας γύρω από τις θηλές με ζεστή και υγρή αναπνοή, αυτό διεγείρει τα νεύρα και «ανάβει τη μηχανή» του οργασμού.

Μετά κάνεις κύκλους με τη γλώσσα σου, από κάτω προς τα πάνω, μπορείς να γλείφεις τη γύρω περιοχή, να δαγκώνεις και να «κουνάςι» την θηλή με την άκρη της γλώσσας!

Μπορείς ακόμα να πιπιλίσεις τις θηλές θα διεγείρει επιπλέον ροή αίματος και θα αυξήσει την ευαισθησία!

Το παιχνίδι των θηλών μπορεί να οδηγήσει σε μία πολύ έντονη ερωτική κορύφωση που θα σε αποζημιώσει!

Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους….