fbpx

Μάθε για τον «υπέρτατο» οργασμό και πως θα την κάνεις να τον βιώσει!

Μάθε για τον «υπέρτατο» οργασμό και πως θα την κάνεις να τον βιώσει!

Ο γυναικείος οργασμός για πολλά χρόνια κατείχε επάξια μια θέση εκεί, στο πάνθεον των μεγάλων μυστηρίων, καθώς ελάχιστοι ήταν οι άντρες που μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή του και μέχρι και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που τον αμφισβητούν (αιρετικοί, μη δίνεις σημασία).

Η πραγματικότητα είναι πως όχι μόνο υπάρχει αλλά, δεκάδες επιστημονικές μελέτες και χιλιάδες χαρούμενα πειραματόζωα μετά, μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι είναι και πώς μπορείς να τον προκαλέσεις σε μια (τυχερή) γυναίκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι που μπορεί να σου συμβεί αν έχεις μεγάλη αντοχή στο σεξ

 

Μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε μια κατάσταση που αγγίζει τον «υπέρτατο οργασμό». Ο οργασμός αυτός συνδυάζει συναισθήματα ερωτικά, ρομαντικά, σεξουαλικά και κτητικά με τον σύντροφο της εκάστοτε γυναίκας, όλα αυτά την ίδια στιγμή.

Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες παρακολούθησαν τις εγκεφαλικές λειτουργίες πέντε γυναικών, οι οποίες θέλησαν να διερευνήσουν τον  «μύθο» των γυναικών που είναι πολυοργασμικές.

Ένα από τα συμπεράσματα της μελέτης ήταν, ότι οι γυναίκες που βίωσαν πολλαπλούς οργασμούς απελευθέρωσαν υψηλότερα επίπεδα οξυτοκίνης, ή ωκυτοκίνης (oxytocin).

Αυτή η ορμόνη συχνά αναφέρεται ως «η ορμόνη της αγάπης» και πιστεύεται ότι βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά ψυχικά με τον σεξουαλικό τους σύντροφο.

Επίσης, οι πολυοργασμικές γυναίκες αποδείχτηκαν, επίσης, “λιγότερο ανασταλτικές και πιο ευαίσθητες”. Αντί να επικεντρώνονται στον οργασμό, οι εγκέφαλοί τους παρέμειναν πιο χαλαροί σε όλη τη σεξουαλική εμπειρία.

Τρεις από τις άλλες συμμετέχουσες στην έρευνα διαπίστωσαν, ότι θα μπορούσαν επίσης να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, αλλά για διάφορους λόγους:

Αυτή δεν είναι φυσικά η πρώτη έρευνα που διεξήχθη για το τόσο ευαίσθητο και μυστήριο ζήτημα του γυναικείου οργασμού.

Μια αμερικανική μελέτη διαπίστωσε ότι ένας συνδυασμός τριών συγκεκριμένων κινήσεων εκτοξεύει την πιθανότητα μιας γυναίκας να φτάσει σε οργασμό με έναν σεξουαλικό σύντροφο.

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν στην σεξουαλική κορύφωση αν ο σύντροφός τους ξέρει να τους δώσει βαθιά ερωτικά φιλιά, αν επιτευχθεί πλήρης διέγερση των γεννητικών οργάνων πριν την διείσδυση, αλλά και όταν λαμβάνουν στοματικό σεξ.