fbpx

Μάθε για τους 5 μύθους του στιλ και ταίριαξε πάνω σου ότι ρούχο θέλεις!

Μάθε για τους 5 μύθους του στιλ και ταίριαξε πάνω σου ότι ρούχο θέλεις!

Το στυλ σε έναν άνθρωπο είναι κάτι που βγαίνει από μέσα του. Παρόλα αυτά μερικές συμβουλές θα μπορούσαν να το αναβαθμίσουν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά tips που όλοι έχουμε ακούσει για το ανδρικό στυλ αλλά δεν είναι παρά μύθοι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως το ντύσιμο μετράει ακόμα και στη τηλεργασία 

 

Μην αφήνεις λοιπόν τον εαυτό σου να δεσμεύεται από κανόνες ντυσίματος που στην πραγματικότητα δεν θα πάνε το στυλ σου παρακάτω.

Ανακάλυψε ποιοι είναι οι μύθοι για το ανδρικό στυλ που δεν ισχύουν!

 

Μύθος 1: Πρέπει να έχεις καλό σώμα για να δείχνουν ωραία τα ρούχα

Σίγουρα ένα καλό σώμα αναδεικνύει όμορφα τα περισσότερα ρούχα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν έχεις περισσότερα κιλά δεν υπάρχουν τρόποι να ντυθείς σωστά και να δείχνεις στιλάτος. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εντοπίσεις τα δυνατά σημεία στο σώμα σου και να τα αναδείξεις. Το να κάνεις λοιπόν τη σωστή επιλογή ρούχων για το σωματότυπο σου είναι το κλειδί για να δείχνεις σικ.

 

Μύθος 2: Το καλό ντύσιμο είναι και ακριβό

Δε χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία στα ρούχα σου για να ντύνεσαι καλά. Μπορεί συνήθως τα ακριβά ρούχα να είναι καλύτερης ποιότητας αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. Πλέον, υπάρχουν πολλές προσιτές εταιρείες ρούχων στις οποίες θα βρεις οικονομικά αλλά και ποιοτικά ρούχα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι σου ταιριάζει κι όχι το πόσα χρήματα διαθέτεις.

 

Μύθος 3: Πρέπει να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας

Το να είσαι ντυμένος πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες λέξεις της μόδας δε σε κάνε απαραίτητα στιλάτο. Εξάλλου, πολλές τάσεις αποδεικνύονται αποτυχία κάποιο καιρό μετά. Σίγουρα μπορείς να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου με μοντέρνα κομμάτια αλλά μερικά κλασικά ρούχα πρέπει να υπάρχουν επίσης. Με μια μίξη αυτών των δυο στυλ θα καταφέρεις να φτιάξεις outfits σύγχρονα αλλά ταυτόχρονα ευκολοφόρετα ακόμα και μερικές σεζόν μετά.

 

Μύθος 4: Οι κάλτσες πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με το παντελόνι

Κάποτε οι κάλτσες έπρεπε να περνάν απαρατήρητες, γι’ αυτό και ήταν προτιμότερο να έχουν το ίδιο χρώμα με το παντελόνι. Πλέον όμως κάτι τέτοιο θεωρείται αρκετά συντηρητικό. Σήμερα, οι κάλτσες αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά αξεσουάρ και μπορούν να δώσουν χρώμα και χαρούμενες πινελιές σε οποιοδήποτε outfit.

 

Μύθος: Τα κοστούμια φοριούνται μόνο με επίσημα παπούτσια

Το κοστούμι είναι αναμφίβολα το πιο σικ ανδρικό ένδυμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κυρίως με επίσημα παπούτσια, όπως τα μοκασίνια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να δώσεις μια μοντέρνα νότα στο κοστούμι σου και να το φορέσεις με ένα διαφορετικό παπούτσι, όπως τα sneakers ή ακόμα και ένα δερμάτινο μποτάκι.