fbpx

Μάθε ποια είναι η Ζωή που μας δίνει …ζωή κάθε πρωί!

Μάθε ποια είναι η Ζωή που μας δίνει …ζωή κάθε πρωί!

Η γυμναστική έχει μπει στη ζωή πολλών και ειδικά με τις μέρες της καραντίνας. Πολλοί όμως ίσως να μην γνωρίζουν τις κατάλληλες ασκήσεις ή το σωστό τρόπο για να τις κάνουν. Κάπου εκεί, αναλαμβάνει η Ζωή Δημητράκου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Alessandra στη νέα της φωτογράφιση… σα να μη πέρασε μια μέρα

 

Η Ζωή Δημητράκου είναι η γυμνάστρια που «μπαίνει» στα σπίτια μας κάθε πρωί στις 11:20!

Η μελαχρινή καλλονή εμφανίζεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσω της συχνότητας του Mega και με την εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι»

 

 

Μας μαθαίνει να γυμναζόμαστε με αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, αλλά και χωρίς. Ποια είναι όμως η Ζωή Δημητράκου;

Μπορεί στο παρελθόν να ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία Star Ελλάς 2006, η 32χρονη όμως κατάλαβε πως αυτός ο χώρος δεν της ταιριάζει και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το μπάσκετ.

 

 

Η Ζωή αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστροτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ άφησε ισχυρό στίγμα ως διεθνής μπασκετμπολίστρια. Με ύψος 1,87μ. η μελαχρινή καλλονή αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε στην Ευρωλίγκα των γυναικών σε συλλόγους της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας. Αποκορύφωμα της καριέρας της όμως, είναι η συμμετοχή της στο WNBA (γυναικείο NBA), όπου φόρεσε τη φανέλα των Washington Mystics.

 

 

Η «πλούσια» καριέρα της ολοκληρώθηκε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και μέχρι και σήμερα παραμένει η μόνη ευρωπαία παίκτρια που έχει σημειώσει κουντράπλ-ντάμπλ. Στις 22 Μαρτίου 2009, σε αγώνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου εναντίον του Άρη Χολαργού για την Α1 Εθνική, έγινε πέτυχε 49 πόντους, 18 ριμπάουντ, 12 κλεψίματα και 10 ασίστ!