fbpx

Μάθε πως η βουτιά μετά τη δύση του ηλίου μπορεί να σου χαλάσει τη βραδιά

Μάθε πως η βουτιά μετά τη δύση του ηλίου μπορεί να σου χαλάσει τη βραδιά

Η βουτιά στη θάλασσα το δειλινό ή το βράδυ είναι σίγουρα ρομαντική, αλλά πιο σίγουρα είναι περισσότερο δροσιστική από εκείνη της μέρας, όμως όσο πέφτει το σκοτάδι κάποια πράματα που συμβαίνουν στην σκοτεινή πλέον θάλασσα ίσως δεν σου αρέσουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Προπόνηση στην άμμο: Το ρίσκο και το κέρδος, εσύ επιλέγεις!

 

Το βραδινό μπάνιο διαφέρει κατά πολύ από αυτό της ημέρας. Τη νύχτα το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό και η θάλασσα αρκετά σκοτεινή για να συμπεριφέρεστε όπως τη μέρα.

Δες τι συμβαίνει:

Το βράδυ η θάλασσα είναι πιο βρόμικη από ότι τη μέρα! Αυτό συμβαίνει επειδή μέσα στη μέρα, από τη θάλασσα έχουν περάσει πλήθη κόσμου που ως ένα σημείο έχουν βρομίσει αρκετά τα νερά της.

Τις νυχτερινές ώρες τα ψάρια και όλος ο ζωικός οργανισμός της θάλασσας πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ακτή μιας και δεν υπάρχει ο θόρυβος και η αναστάτωση της ημέρας. Γι’ αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να κολυμπάς στα ρηχά. Αχινοί, χταπόδια και τσούχτρες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους χωρίς να το καταλάβεις και το βραδινό σας μπάνιο να έχει δυσάρεστη έκβαση.

Να κολυμπάς τη νύχτα εκτός από τα θετικά που έχει όσον αφορά το ειδυλλιακό τοπίο, την παρέα αλλά και το ρομαντισμό της όλης ιστορίας, δεν σου δίνει την δυνατότητα να εκτιμήσεις την απόσταση που κολυμπάς λόγω της νύχτας κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο!

Όπως και να έχει το βραδινό μπάνιο στη θάλασσα είναι ειδυλλιακό. Καλύτερα είναι να απολαύσεις μια βουτιά στη διάρκεια του δειλινού, αλλά αν σου τύχει να βουτήξεις βράδυ επέλεξε τοποθεσία όχι τόσο ερημική και να υπάρχει φωτισμός είτε από το δρόμο είτε από τα γύρω μαγαζιά.

Ιδανικές βραδιές για μπάνιο είναι αυτές που το φεγγάρι είναι φωτεινό κοντά στις μέρες της πανσελήνου.