fbpx

Μάθε πως μπορείς να στήσεις το δικό σου γυμναστήριο αλλού, αν το σπίτι σου είναι μικρό!

Μάθε πως μπορείς να στήσεις το δικό σου γυμναστήριο αλλού, αν το σπίτι σου είναι μικρό!

Μπορείς πράγματι να στήσεις ένα γυμναστήριο σπίτι σου; Αν έχεις μεγάλο σπίτι είναι εφικτό, αν όμως δεν έχεις τι κάνεις;

Τα περισσότερα σπίτια στη χώρα μας είναι μικρά και έτσι αν δεν μένεις μόνος σου, είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να γυμνάζεσαι σπίτι σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αποκτήσεις αυτές τις συνήθειες θα έχεις καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία

 

Αν είσαι εργένης είναι πιο εύκολο γιατί όσο μικρό και να είναι το σπίτι σου μπορείς να γυμνάζεσαι στο καθιστικό με τη μονή ταλαιπωρία να τα …μαζεύεις μετά για να καθίσεις! Το ιδανικό βέβαια είναι να έχεις ένα περίσσιο δωμάτιο ώστε να το κάνεις γυμναστήριο.

Αν όμως για κάποιον λόγο δεν σου φτάνει ο χώρος του σπιτιού τι κάνεις;

Δες τις επιλογές και προσπάθησε:

 

Στην πυλωτή

Οι περισσότερες οικοδομές έχουν πυλωτή που είναι κοινόχρηστος χώρος και σίγουρα θα υπάρχει ένας χώρος ελεύθερος. Σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους ενοίκους θα μπορούσες να τοποθετήσεις έναν γάντζο για τους ιμάντες και αν καθαρίσεις τον χώρο ώστε να τον μετατρέψεις σε ένα μικρό γυμναστήριο. Μειονέκτημα είναι ότι κάθε φορά θα πρέπει να τα μαζεύεις!

 

Στην ταράτσα

Οι ταράτσες είναι κοινόχρηστοι χώροι σε μια οικοδομή. Έτσι σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους ενοίκους θα μπορούσες να στήσεις ένα μικρό γυμναστήριο που σίγουρα δεν χρειάζεται να μετακινείς κάθε φορά που κάνεις προπόνηση.

 

Φυσικά υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως ένα γκαράζ που δεν χρησιμοποιείται. Κάποιος υπόγειος χώρος που είναι σε καλή κατάσταση και έχει εξαερισμό. Αν έχεις καλές σχέσεις με του συγκατοίκους σου στην οικοδομή που κατοικείς τότε σίγουρα θα βρεις μια λύση.