fbpx

Μάθε πως ο Row από άσημος στρίπερ έγινε διάσημο μοντέλο, fitness blogger και Influencer

Μάθε πως ο Row από άσημος στρίπερ έγινε διάσημο μοντέλο, fitness blogger και Influencer

Πολλές φορές στη ζωή είναι να σου κάνει κάτι «κλικ» και να καταφέρεις να αρπάξεις την ευκαιρία, όπως έκανε ο Βρετανός Rowan Row που ανακάλυψε ότι είναι πολυτάλαντος, επικοινωνιακός και δεν το αξίζει να μείνει μια ζωή στρίπερ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει: Αυτό ήταν το «κλικ» για να παίξω μπασκετ!

 

Ναι πράγματι ο Rowan Row ήταν στριπερ σε μια πολύ διάσημη ομάδα τους Dreamboys από το Λονδίνο, μόνο που η ομάδα μπορεί να είναι διάσημη, αυτός όμως ήταν άσημος και ένα απλό μέλος της που απλώς ξεγυμνωνόταν μαζί με τους υπόλοιπους!

 

 

Όταν λοιπόν ανακάλυψε τον εαυτό του, δηλαδή ότι μπορούσε να γράφει, να φωτογραφίζει, να κάνει το μοντέλο, αλλά και αν γίνει ένας fitness trainer, άλλαξε ρότα στη ζωή του και πλέον είναι ένας από τους πιο διάσημος παγκοσμίως blogger, Instagram Influencer αλλά και YouTuber με ειδίκευση στο fitess, το modeling και την καλή ζώη!

 

 

Ο Rowan Row γεννήθηκε το 1989 στο Λονδίνο αλλά ο ίδιος φροντίζει να μην αναφέρεται στα παιδικά ή εφηβικά του χρόνια, αλλά  ούτε και στην εποχή που ήταν στίπερ!

Σήμερα έχει καταφέρει να έχει δικό του portal από το οποίο κερδίζει πολλά χρήματα αλλά και 1,3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

 

 

O Rowan έχει αίσθηση του στυλ, της  μόδας και πάθος για τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Ο Rowan Row άρχισε να γράφει blogging πριν από λίγα χρόνια, απλώς για να εκφράσει τις ιδέες του για την αντρική μόδα, το fitness και την καλή και υγιεινή ζωή. Όμως γρήγορα είδε ότι η δουλειά του άρχισε να αποκτά γρήγορα αναγνώστες!

 

 

Έτσι κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του κοινού με τις ελκυστικές εικόνες του με αποτέλεσμα η επιτυχία να έρθει σχετικά γρήγορα κερδίζοντας την κατηγορία μόδας Influencer Awards για το 2018 στο Μονακό.

Η επιρροή του Rowan έχει προσελκύσει πολλές εταιρείες αφήνοντας του σημαντικά κέρδη. Έχει συνεργαστεί με τους οίκους Foreo, Very UK και Watch Shop σε μια σειρά από αναρτήσεις σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων. Έχει επίσης υποστηρίξει και ηγηθεί εκστρατειών στα κοινωνικά του κανάλια σε συνεργασία με την Gillette και την Starbucks.