fbpx

Μάθε πως ο Tobias κατάφερε να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα!

Μάθε πως ο Tobias κατάφερε να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα!

Ο Tobias Sorensen είναι Δανός αλλά εδώ και χρόνια κατοικοεδρεύει στη Νέα Υόρκη και είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα αφού συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως ο Matthew Noszka έκανε 1εκ. περιουσία μέσω των social media!

 

Είναι μοντέλο των πρακτορείων VNY και Elite ενώ τον προτιμούν γνωστοί σχεδιαστές όπως οι Vince Camuto, Calvin Klein και Versace. Γι αυτό άλλωστε και η σελίδα του στο Instagram έχει περισσότερους από 175.000 ακολούθους.

 

View this post on Instagram

Tellem That Im Comin @dogpound

A post shared by Tobias Sorensen (@thesorensen) on

 

Η καριέρα του άρχισε το 2009 με μια φωτογράφιση για την Dolce & Gabbana.

 

Ο Tobias Sorensen είναι ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο.

Γεννήθηκε στη Δανία στις 2 Αυγούστου 1988 και είναι Λέων στο ζώδιο. Μάλιστα έχει και ένα σημάδι, μια ουλή στο αριστερό του μάγουλο που έγινε όταν ήταν μικρός από δάγκωμα σκύλου. Πάντως αυτό το σημάδι δεν δεν επηρέασε αρνητικά τη σταδιοδρομία του. Στην πραγματικότητα, του δίνει την εικόνα του σκληρού. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες μάρκες αποφάσισαν να αφαιρέσουν την ουλή τους ψηφιακά για μερικές από τις φωτογραφίες του.

 

 

Πόσα βγάζει τον χρόνο

Ο Tobias Sorensen βγάζει περίπου 265.000 τον χρόνο κάτι που τον κάνει να είναι ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο.

 

 

Η πιο γνωστή σχέση του Tobias Sorensen ήταν με την Jasmine Tookes – ένα αμερικανικό μοντέλο και Μυστικό Άγγελο της Βικτώριας. Οι δυο είχαν σχέση για περίπου τέσσερα χρόνια πριν χωριστούν φιλικά το 2016.

 

 

Η καριέρα του Sorensen άρχισε το 2009, όταν παρουσιάστηκε στο GQ Spain στην έκδοση του Οκτωβρίου του. Το περιοδικό Mad Men ήταν μόνο η αρχή, καθώς εμφανίστηκε και στην διαφήμιση για την D & G εκείνη την χρονιά. Το φθινόπωρο εργάστηκε για το Iceberg και την Day Birger et Mikkelsen και τελείωσε το έτος στην κάλυψη του Euroman.

 

 

Την επόμενη χρονιά το 2010, έφτασε στην έκδοση του Μαρτίου του περιοδικού GQ Magazine των ΗΠΑ και την έκδοση του GQ Russia τον Αύγουστο. Συμμετείχε επίσης στις εαρινές διαφημίσεις του Diesel, Day Birger et Mikkelsen, Husky και Paul & Joe.