fbpx

Μάθε πόσα αρώματα πρέπει να έχει ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του

Μάθε πόσα αρώματα πρέπει να έχει ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του

Η αρωματική σου σφραγίδα είναι η υπογραφή σου στον αέρα!Είναι εκείνο που μένει όταν εσύ έχεις φύγει είτε από την αίθουσα σύσκεψης στη δουλειά είτε για τη ζωή της πρώην σου.

Το άρωμα του καθενός είναι πολύ προσωπική υπόθεση και δεν έχει να κάνει απλώς για να μυρίζεις ωραία. Πόσα αρώματα όμως πρέπει να έχει ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να αφήνει το στίγμα του στον αέρα, όταν αποχωρεί από κάπου, ακόμα και από μια σχέση;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα περιποιηθείς σωστά τις μασχάλες σου

 

Το άρωμα είναι χαρακτήρας και αναμνήσεις, είναι το πώς θέλεις να σε βλέπουν και να σε θυμούνται. Ναι, όλα αυτά, σε συσκευασία των 75ml. Ποια συσκευασία των 75ml όμως; Και καλά μιλάμε για ένα άρωμα ή πολλά;

Ποιο άρωμα ταιριάζει σε σένα; Μη βιάζεσαι. Το άρωμα που θα διαλέξεις θα σε ακολουθεί για καιρό, όποτε μην αγοράσεις παρορμητικά το πρώτο που σε εντυπωσιάσει. Αυτό το ζήτημα πρέπει να πάρεις στα σοβαρά, αν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά οι μύτες που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα, μάθε τι είναι τα αρώματα: Είναι εμπνευσμένες συνθέσεις από πρώτες ύλες που προέρχονται από φυσικές ή συνθετικές πηγές. Ουσιαστικά είναι αρωματικά έλαια που ενώνονται με κάποιον διαλύτη, συνήθως αλκοόλ, δημιουργώντας ένα οσφρητικό αποτέλεσμα που έχει την ιδιότητα να μυρίζει διαφορετικά πάνω σε κάθε δέρμα. Αυτό, πρέπει να το έχετε πάντα κατά νου. Μπορεί να μυρίσετε ένα άρωμα σε έναν φίλο σας και να μην σας αρέσει καθόλου, και πάνω στο δικό σας δέρμα να αναδίδεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο και να σας ενθουσιάσει. Γι΄ αυτό πρέπει, πάντα, να επιλέγετε το άρωμα ή τα αρώματα μετά από δοκιμή πάνω στο δέρμα σου!

Δες λοιπόν πόσων ειδών αρώματα, συγγενή μεταξύ τους μπορεί να έχεις:

 

Ανάλογα με την εποχή για κάθε χρήση

Αρώματα που έχεις επιλέξει με βάση την εποχή, ανάλαφρο για το καλοκαίρι, πιο βαρύ για το χειμώνα που θα τα χρησιμοποιείς για κάθε χρήση!

 

Για τα πρώτα ραντεβού

Καινούργια αγάπη τότε θέλεις ένα άρωμα σαγηνευτικό για τα πρώτα ραντεβού.

 

Για την δουλειά

Αυτό που θα φοράς στη δουλειά πρέπει πρώτον να έχει αντοχή και δεύτερον να προσδίδει κύρος.

 

Για την προπόνηση

Ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια για τις αθλητικές δραστηριότητες σου.

 

Αρώματα με βάση τον χαρακτήρα σου

Όλα τα αρώματα που μπορεί να έχεις θα πρέπει να ταιριάζουν στο δέρμα σου. Όμως θα πρέπει να ταιριάζουν και στη προσωπικότητα σου και οι αρωματοποιίες που σχεδιάζουν αρώματα ξέρουν! Σχεδιάζουν με βάση διάφορους τύπους αντρών, όποτε πρέπει να βρεις εκείνο ή εκείνα που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τον δικό σου χαρακτήρα: Εσωστρεφής και μυστηριώδης; Κοινωνικός και ευχάριστος; Σοβαρός και δυναμικός; Υπάρχει το κατάλληλο άρωμα για σένα και για κάθε περίσταση και θα το καταλάβεις από το πως θα νιώσεις όταν το φοράς. Η όσφρηση είναι συναισθήματα αν ένα άρωμα σε προδιαθέτει θετικά, την ίδια καλή αίσθηση θα αποπνέεις σε όποιον σε μυρίσει.