fbpx

Μάθε τα στιλιστικά tips για να …κρύψεις τα κιλά που θα βάλεις τον χειμώνα!

Μάθε τα στιλιστικά tips για να …κρύψεις τα κιλά που θα βάλεις τον χειμώνα!

Τον χειμώνα οι περισσότεροι από μας βάζουμε και κανένα περίσσιο κιλό! Λίγο ο καιρός που ευνοεί τις παρασπονδίες στο φαγητό,  λίγο η βαρεμάρα στη προπόνηση και ξέφυγες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μπορεί το ντύσιμο να δείχνει τον χαρακτήρα σου; Μάθε τι παίζει!

 

Αν θες να κρύψεις τα περιττά κιλά σου ή ακόμα δεν έχεις αποκτήσει το σώμα που θα ήθελες υπάρχουν μερικά στιλιστικά tips για να ξεγελάσεις το μάτι και να δείχνεις πιο αδύνατος.

Δες  και πράξε:

 

 

Μην συνδυάζεις ρούχα με έντονες αντιθέσεις

Μπορεί χρωματικά ένα μπεζ παντελόνι να ταιριάζει με ένα μαύρο πουλόβερ αλλά αν θέλεις να κρύψεις μερικά κιλά ένας τέτοιος συνδυασμός δεν είναι καλή ιδέα. Οι έντονες αντιθέσεις μεταξύ παντελονιού και μπλούζας κόβουν το σώμα στα δύο, κάνοντας σε να δείχνεις πιο κοντός και πιο γεμάτος. Προτίμησε λοιπόν μονοχρωματικά σύνολα ή παντελόνι και μπλούζα σε κοντινά χρώματα. Αν έχεις κουραστεί τη μονοχρωμία μπορείς να φορέσεις patterns αρκεί να είναι διακριτικά και μικρά.

 

 

Απέφυγε να φοράς φαρδιά ρούχα

Μια κοινή παρανόηση όσον αφορά το κατάλληλο ντύσιμο για να κρύψεις κιλά είναι τα φαρδιά ρούχα. Αν νομίζεις ότι φορώντας φαρδιά δείχνεις πιο αδύνατος κάνεις λάθος! Τα φαρδιά ρούχα προσθέτουν όγκο και συνήθως σε αδικούν. Φυσικά ούτε τα κολλητά είναι η λύση. Προτίμησε μια ενδιάμεση κατάσταση που ούτε να σου τσουβαλιάζουν ούτε θα είναι εφαρμοστά. Έτσι, αυτό που φοράς θα σε κολακεύει περισσότερο.

 

 

Απόφυγε τις πιέτες στα παντελόνι

Τα παντελόνια με πιέτες προσθέτουν όγκο στα μπούτια και στα πλαϊνά. Αν λοιπόν δεν έχεις περιθώριο προτίμησε σκέτα παντελόνια, απλά και κατά προτίμηση σε σκούρα απόχρωση. Όσον αφορά τα τζιν παντελόνια προτίμησε απλά σχέδια χωρίς ξεβάμματα και σκισίματα αν θέλεις να κρύψεις ατέλειες στο σώμα και το βάρος.

 

Φόρεσε το πουκάμισο έξω από το παντελόνι

Αν θες να φορέσεις πουκάμισο σε μια casual περίσταση τότε προτίμησε να το φορέσεις έξω από το παντελόνι. Με το να βάζεις το πουκάμισο από μέσα τονίζεται η κοιλιά και τα πλαϊνά παχάκια. Όπου μπορείς λοιπόν να το αποφύγεις καλό είναι να το κάνεις. Μην ξεχνάς ότι προϋπόθεση για να φοριέται ένα πουκάμισο απ’ έξω είναι να είναι ίσιο στο τελείωμα του!