fbpx

Μάθε τα tips για να την ….εκτοξεύσεις μέχρι και τρεις φορές μέσα σε ένα βράδυ!

Μάθε τα tips για να την ….εκτοξεύσεις μέχρι και τρεις φορές μέσα σε ένα βράδυ!

Οι γυναίκες είναι σε πλεονεκτική θέση από σένα στη φάση του σεξ! Ο λόγος είναι απλός, μπορούν να έχουν περισσότερους από έναν οργασμό μέσα σε ένα βράδυ, σε μια ερωτική συνύπαρξη δηλαδή.

Όμως πως εσύ μπορείς να καταφέρεις να την κάνεις να …τρελαθεί σε ένα βράδυ …εκτοξεύοντας στην στα ουράνια τουλάχιστον τρεις φορές; Αν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, πίστεψε μας δεν είναι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάρχει ή όχι το σημείο «G» στις γυναίκες;

 

Οι ειδικοί λένε ότι μία φυσιολογική σεξουαλική επαφή διαρκεί περίπου 13 λεπτά και φυσικά η …ξεπέτα μπορεί να είναι καλή, σε ορισμένες φάσεις, αλλά όταν θες να κάνεις πραγματικά σεξ, το νούμερο ένα tip είναι να αφιερώσετε και οι δύο χρόνο στα προκαταρκτικά.

Δες λοιπόν τι γίνεται:

 

  1. Αφιέρωσε χρόνο στα προκαταρκτικά

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, τα ζευγάρια που φιλιούνται πολύ, κάνουν στοματικό σεξ και ερεθίζουν ο ένας τον άλλον με τα χέρια, περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι (περίπου 29,5 λεπτά), σε σχέση με εκείνα που μπαίνουν κατ’ ευθείαν στο ψητό. «Σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση», λέει η φυσιολόγος Wendy Walsh, από το Los Angeles. «Το σεξ ξεκινάει από το πρώτο άγγιγμα».

 

 

  1. Άρχισε με τη γυναίκα από πάνω και πέρνα τον «πρώτο» γύρο!

Είτε την προτιμάς, είτε όχι, η στάση με τη γυναίκα από πάνω είναι εκείνη που βοηθά ώστε το σεξ να κρατάει περισσότερο. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν η γυναίκα είναι on top μπορεί να ελέγχει το ρυθμό και την ταχύτητα της κίνησης και μπορεί επίσης να αποφεύγει τις κινήσεις εκείνες με τις οποίες το πέος ερεθίζεται τόσο ώστε να εκσπερματώσει. «Αλλά και αν ακόμα τελειώσει πρώτος, το πέος σε αυτή τη στάση εξακολουθεί να παραμένει ερεθισμένο για λίγη ώρα και επιτρέπει στη γυναίκα να φτάσει και εκείνη σε οργασμό», λέει ο Ian Kerner, σεξολόγος από τη Νέα Υόρκη και συγγραφέας του «She Comes First».

 

 

  1. Μπες από …πάνω στον δεύτερο γύρο!

«Αντρες και γυναίκες βιώνουν διαφορετικά την κατάσταση μετά τον οργασμό», λέει η Lloyd. «Οι άντρες αφού τελειώσουν βρίσκονται σε μια κατάσταση μη ερεθισμού και επιστρέφουν στη φάση πριν ξεκινήσει η διέγερσή τους. Το σώμα των γυναικών, όμως, παραμένει ερεθισμένο, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αίματος στην περιοχή της πυέλου». Ετσι εξηγείται γιατί η γυναίκα μπορεί να φτάσει αμέσως μετά σε δεύτερο οργασμό, ενώ ο άντρας για το ίδιο πράγμα θέλει τον χρόνο του. Οταν όμως θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο, θα κρατήσει περισσότερη ώρα. Παίξε λίγο μαζί της και πέρνα στο δεύτερο γύρο με σένα από πάνω αυτή τη φορά.

 

 

  1. Με λίγο μασαζάκι πας στον τρίτο γύρο!

Οι τεχνικές χαλάρωσης όπως το μασάζ, είναι ότι πρέπει για τα προκαταρκτικά, καθώς αποβάλουν το στρες και βοηθούν τον άντρα να έχει τον έλεγχο του σώματός του, όμως μετά από δύο γύρους σεξ ένα μασαζάκι αποδεικνύεται σωτήριο και σε περνά στον τρίτο γύρο «Ένας άντρας χωρίς στρες, είναι πιο εύκολο να ελέγξει την εκσπερμάτωση του, απ’ ότι ένας στρεσαρισμένος», σημειώνει η Yvonne Fulbright, συγγραφέας του «The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking».

 

  1. Λίγο ποτάκι στα ενδιάμεσα θα σε τόνωση… λίγο όμως!

«Το αλκοόλ καταστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί την εκσπερμάτωση», λέει ο Kerner. Επιπλέον, το κρασί περιέχει ρεσβερατρόλη, η οποία βοηθάει στην απελευθέρωση των ορμονών που σχετίζονται με το σεξ. Απλώς μην ξεφύγετε πολύ, γιατί μπορεί να μην  «σηκώνεται»…