fbpx

Μάθε τις 2 ασκήσεις που γυμνάζουν τον «μικρούλη» σου να δείχνει μεγάλος και δυνατός!

Μάθε τις 2 ασκήσεις που γυμνάζουν τον «μικρούλη» σου να δείχνει μεγάλος και δυνατός!

Τελικά όλοι οι μυς του σώματος μας μπορούν να γυμναστούν, ακόμα και ο «μικρούλης» σου, το πέος σου δηλαδή, που μπορεί να φαντάζει μεγάλος και δυνατός.

Όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί το να γυμνάσεις τον «μικρούλη» σου είναι 100% θεμιτό και υγιές. «Ανεξάρτητα από το πραγματικό μέγεθος του πέους του σε στύση ή όχι, κάθε άντρας θέλει να αισθάνεται και να βλέπει το όργανό του πάντα μεγάλο και δυνατό. Ένα υγιές, δυνατό, λειτουργικό και ορατά “επαρκές” πέος, προσθέτει τόνους αυτοπεποίθησης ακόμη και σε έναν άντρα χωρίς μεγάλη εξωτερική ομορφιά, γυμνασμένο σώμα ή υψηλά εισοδήματα», λέει o ουρολόγος Dr. Brian Christine, διευθυντής του ανδρολογικού-ουρολογικού ιατρικού κέντρου Urology Centers στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν …τελειώνεις γρήγορα δες τι μπορείς να κάνεις

 

Πως όμως θα το καταφέρεις να το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο; «Ένα υγιές πέος, το οποίο ανήκει σε έναν άντρα χωρίς διαγνωσμένα παθολογικά, ανατομικά ή ψυχολογικά αίτια, μπορεί να δείχνει μεγαλύτερο και να γίνει λειτουργικότερο χωρίς κάποια χειρουργική επέμβαση. Τα πάντα κρίνονται από το πόσο καλά αιματώνεται ο βολβοσηραγγώδης μυς της ουρήθρας. Και αυτό επιτυγχάνεται, κυρίως, μέσω της συστηματικής σωματικής άσκησης, της υγιεινής διατροφής και της όσο το δυνατόν λιγότερης επιβάρυνσης από άγχος. Ένας τέτοιος τρόπος ζωής, όντως βοηθά το πέος να δείχνει πάντα παχύτερο, μακρύτερο και θερμότερο, είτε βρίσκεται σε στύση είτε σε φάση χαλάρωσης» εξηγεί ο ουρολόγος.

Ο Dr. Brian Christine προτείνει ένα ασκησιολόγιο που μπορεί να βοηθήσει:

 

Οι ασκήσεις Jelq

Πρόκειται για μια σειρά απλών κινήσεων -πανάρχαιης, αραβικής προέλευσης- κατά τις οποίες τα δάχτυλά σου “αρμέγουν” το πέος και τη βάλανο σε μια συγκεκριμένη σειρά με τη βοήθεια των δαχτύλων και της παλάμης.

– Πριν ξεκινήσεις τις ασκήσεις Jelq, προθέρμανε το πέος σου τοποθετώντας μια ζεστή πετσέτα ολόγυρά του

– Μετά, άπλωσε λιπαντική λοσιόν και κάνε μερικές τυπικές μαλάξεις ώστε να αιματωθεί ελαφρώς

– Με το ένα χέρι κρατάς τη βάση του πέους και ασκείς ελαφριά πίεση

– Με το άλλο χέρι “αρμέγεις” το πέος σου με μια κίνηση από μέσα προς τα έξω, διατηρώντας τη βάλανο προς τα κάτω

– Στο τελείωμα του “αρμέγματος” με φορά προς τα έξω, η παλάμη πιέζει την βάλανο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Εκτέλεσε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

Πιθανώς στο δεύτερο σετ να αισθάνεσαι ότι το πέος σου κορυφώνει -μην το αφήσεις να συμβεί

Χαλάρωσε, βάλε το πέος κάτω από κρύο νερό και συνέχισε λίγο αργότερα, μόλις νιώσεις ότι η αίσθηση για “πυρ” έχει απομακρυνθεί. Η ικανότητά σου να ελέγχεις την εκσπερμάτιση οδηγεί σταδιακά σε μεγαλύτερη απόλαυση για σένα και την παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής πράξης.

 

Διατάσεις πέους

Το stretching του πέους. Με τον αντίχειρα και τον δείκτη του ενός χεριού να σχηματίζουν ένα δαχτυλίδι (το σύμβολο ΟΚ), τυλίγεις τη βάλανο -χωρίς στύση- και τραβάς ήπια με κατεύθυνση προς το έδαφος, την ίδια στιγμή που το άλλο χέρι πιέζει το περίνεο (κάτω από το όσχεο και δίπλα στην πρωκτική χώρα). Με πλήρως τεντωμένο το πέος (χωρίς να νιώθεις πόνο), μένεις για 10-15 δευτερόλεπτα. Αφήνεις. Επαναλαμβάνεις, ανακινώντας ελαφρώς το πέος κάθε φορά ώστε να αποκαταστήσεις τη ροή του αίματος.