fbpx

Μάθε τι είδους selfie να της στείλεις αν θες να την «ρίξεις»

Μάθε τι είδους selfie να της στείλεις αν θες να την «ρίξεις»

Δεν είναι λίγες οι φορές που μιλάς στα μηνύματα και φτάνει η ώρα της …ανταλλαγής φωτογραφιών!

Φυσικά και είναι κάτι που δεν πρέπει να το επιδιώξεις αλλά να το ζητήσει εκείνη! Δηλαδή μην της πεις να σου στείλω μια φώτο πως είμαι τώρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν είσαι τύπος του «mosting» ή «ghosting» σεξ, δες τι παίζει…

 

Αν λοιπόν φτάσει η κουβέντα στη φωτογραφία εννοείται ότι δεν θα στείλεις το …εργαλείο σου αν δεν στο ζητήσει! Αλλά και να στο ζητήσει καλύτερα να το αποφύγεις, άσε ένα μυστήριο να διαιωνίζεται!

Εννοείται ότι δεν θα στείλεις selfie στο κρεβάτι. Το κάνουν οι γκόμενες πριν κοιμηθούν και φορώντας ακόμα το make up τους, σουφρώνοντας συνήθως και τα χείλια. Δεν μπορεί να το αυτοφωτογραφίζεται ένας άνδρας στο κρεβάτι μόλις ξύπνησε ή πριν κοιμηθεί. Δεν υπάρχει τίποτα χαριτωμένο σε έναν αγουροξυπνημένο ή σχεδόν κοιμισμένο άντρα.

Δεν θα στείλεις selfie στον καθρέφτη ακόμα κι αν είναι χτιστός, φέτες ρε παιδί μου, να παίζει η άλλη πιάνο πάνω του, δεν έχει ανάγκη τις selfie, γιατί γίνεται ποζεράς. Άδικο, το ξέρω. Η γυναίκα θα πιάσει γκομενάκι με τις selfie της, ακόμα κι αν είναι μπουχέσα, αυτός που μάτωσε το μπλουζάκι στο γυμναστήριο θα χαρακτηριστεί φλώρος, ποζεράς, τρέντουλας, ψωνάρα και άλλα όμορφα. Όμως είναι η αλήθεια. Δεν γίνεται να ποζάρεις σαν μοντέλο του Armani μπροστά στους καθρέφτες κατεβάζοντας το εσώρουχο. Όσο κούκλος κι αν είσαι.

Θα κάνει το πιο απλό πράμα στον κόσμο. Θα γυρίσεις τη φωτογραφική στη selfie θα σηκώσεις το χεράκι σου, θα το τεντώσεις να πάρει όλο το πρόσωπο και το στήθος σου και θα βγάλεις τη φωτογραφία!

Είτε είσαι γυμνός είτε με μπλούζα δεν πειράζει, όπως είσαι εκείνη τη στιγμή! Αυτή είναι η selfieπου θα στείλεις την πρώτη, αν της ανοίξει η όρεξη τότε ίσως σου ζητήσει κάτι περισσότερο… αλλά άσε αυτή την επιλογή σε εκείνη και μην δείχνεις λιγούρης ή επιδειξίας!