fbpx

Μάθε τι κάνεις αν ξαφνικά …ερεθιστείς πολύ στην παραλία!

Μάθε τι κάνεις αν ξαφνικά …ερεθιστείς πολύ στην παραλία!

Και ξαφνικά έπαθες αυτό που ευχόσουν να μην πάθεις σε κοινή θέα… και φοράς αυτό το μαγιό το speedo που τονίζει το γυμνασμένο σου σώμα… αλλά αυτή τη στιγμή καταριέσαι τη ώρα που επέλεξες να το βάλεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δύο μυστικά για να δείχνεις πιο fit και sexy αυτό το καλοκαίρι

 

Νιώθεις λοιπόν ότι συμβαίνει το αναπόφευκτο. Ότι ο «μικρούλης» σου που έχει τη δική του …λογική, ξαφνικά αποφάσισε να χαρεί, ακολουθώντας τα ερεθίσματα του εγκεφάλου σου, στην πολύ όμορφη θέα που βλέπεις μπροστά σου στη παραλία ή στο μπιτς μπαρ ή ακόμα και στο δρόμο δίπλα στην αμμουδιά! Νιώθεις ότι σου σηκώνεται και μάλιστα πολύ γρήγορα!!!

Τι κάνεις λοιπόν;

Μια εκδοχή είναι να το αφήσει να εξελιχθεί το φαινόμενο. Άλλωστε μπορεί να σου βγει και σε καλό στο τέλος, όμως οι περισσότεροι δεν θέλουν να …εξελιχθεί τέτοιο φαινόμενο.

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις:

 

Βούτα

Η πιο απλή λύση είναι να βουτήξεις στη θάλασσα με μια γρήγορη και ασφαλή βουτιά. Έτσι ακόμα και αν ο …μικρούλης σου συνεχίσει να …σηκώνεται, τουλάχιστον δεν θα είναι ορατός.

 

Πέσε μπρούμυτα

Ξαφνικά θυμήθηκες ότι η πλάτη σου δεν μαυρίζει …πλήρως ή ακόμα νιώθεις ότι… πιάστηκες. Ξάπλα λοιπόν μπρούμυτα και άστον να …σβήσει στην άμμο!

 

Βάλε μπλούζα

Αν είσαι στο μπιτς μπαρ ή στο δρόμο, τότε μπορείς να φορέσεις την μπλούζα σου. Το πιθανότερο είναι ότι θα φτάνει μέχρι το επίμαχο σημείο για να το κρύψει. Αν όχι, τότε …έχασες!

 

Βάλε πετσέτα

Η πετσέτα στη μέση δεν είναι κάτι το παράλογο. Είναι πολύ λογικό να θέλεις να βάλεις τη πετσέτα στη μέση σου, λες και βγήκες από το ντουζ. Κανείς δεν θα δώσει σημασία σε αυτή τη κίνηση.

 

Πάνε τουαλέτα

Αν δεν παίζει τίποτα από όλα αυτά, προσποιήσου ότι σε έπιασε και πρέπει να πας άμεσα τουαλέτα. Είναι μια καλή ιδέα για να σου φύγει και να μην πάρει χαμπάρι ουδείς ότι ο μικρούλης σου έχει …ορέξεις!