fbpx

Μάθε τι κάνεις αν πέσεις σε one night stand με …κυριαρχικά βίτσια !

Μάθε τι κάνεις αν πέσεις σε one night stand με …κυριαρχικά βίτσια !

Κατέβασες τον Βόσπορο, το κέφι τρελό και το γκομενάκι που σου την έπεσε ακόμα πιο τρελό! Χαλαρότητα από τη πίεση της βδομάδας και φύγατε για το σπίτι της, μόνο που το τρελό γκομενάκι είχε και τρελά γούστα… Λίγο η χαλαρότητα, λίγο το τέλειο γκομενάκι και εσύ βρέθηκες σε ένα ρόλο που δεν θα βρισκόσουν σε κανονικές συνθήκες…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν εκείνη ξέρει έτσι θα σε κάνει να βιώσεις τον τέλειο οργασμό !

 

Όταν σου έδειξε τις χειροπέδες χαμογέλασες, αντέδρασες λίγο αλλά το αλκοόλ μίλησε και έτσι βρέθηκες δεμένος στο έλεος της! Ένας ερωτικός σκλάβος για μια βραδιά που το φως της ημέρας διαδέχτηκαν οι τύψεις, όταν γυρνούσες κατάκοπος στο δωμάτιο, η ντροπή και ο θυμός που δεν κατάφερες να ελέγξεις τον εαυτό σου και να δεχτείς να γίνεις το σκλαβάκι της.

Στο βάθος του μυαλού σου ξέρεις ότι πέρασες καλά, αφού σε έκανε να τελειώσεις τουλάχιστον τρεις φορές, ειδικά όταν σε έλυσε και πήρε το «πάνω χέρι». Όμως οι στιγμές της …ιδιότυπης ερωτικής σκλαβιάς στροβιλίζουν στο μυαλό σου όταν κοιτάς τους ερεθισμένους καρπούς των χεριών σου και θυμάσαι τον πόνο που ένιωσες όταν …δήθεν κατά λάθος το μαστίγιο προσγειώθηκε με δύναμη στη πλάτη σου! Όταν σου χάιδευε τις ρόγες και ξαφνικά τις ζούληξε τόσο που σχεδόν ούρλιαξες από τον πόνο! Όταν νόμιζες ότι χάθηκε ο ανδρισμός σου, όταν εκείνη ακούμπησε με το δάχτυλο στο πιο απαγορευμένο σημείο για κάθε άντρα…

Απορείς και εκνευρίζεσαι με τον εαυτό σου, αλλά την παραδέχεσαι ότι ήταν …μαστόρισα και κατάφερε παρά τα ερωτικά και με λίγο πόνο, βασανιστήρια να σου τον έχει συνεχώς σε στύση!

Βλαστημάς και υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι δεν θα ξαναπιαστείς κορόιδο, όσο και να έχεις πιεί, όσο γκόμενα και να είναι η άλλη.

Μήπως κάνεις λάθος;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο έρωτας δεν είναι μόνο το κλασσικό πήδημα. Όπως έχεις και εσύ ορέξεις διάφορες, έτσι έχει και η γυναίκα. Ειδικά στις περιπτώσεις του έρωτα της μιας βραδιάς είναι καλό να δοκιμάζεις νέα πράγματα.

Οι σεξολόγοι αναφέρουν μάλιστα ότι ακόμα και τα ζευγάρια είναι καλό να πειραματίζονται στον έρωτα καταπολεμώντας έτσι τη ρουτίνα. Σκέψου ότι αυτή η εμπειρία από το νησί θα σου μείνει αξέχαστη και μην σκέφτεσαι πως θα εξηγήσεις στην παρέα τα σημάδια στους καρπούς ή τις κοκκινίλες στις ρόγες ή στη πλάτη!

Παίξτο άνετος και πρέπει να είσαι άνετος και να είσαι βέβαιος ότι κατά τύχη δοκίμασες κάτι που ελάχιστοι βιώνουν και ειδικά στις περιπτώσεις της one stand βραδιάς!

Ακόμα άσε να φύγει ο θυμός και σκέψου πόσο και αν σου άρεσε πραγματικά η φάση! Σύμφωνα με τους σεξολόγους, δεν είναι καλό και δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα σεξουαλικά μας ένστικτά, αφού ο έρωτας είναι εκτόνωση!

Και αν στην τελική δεν σου αρέσουν τα σαδομαζοχιστικά και να είσαι το σκλαβάκι της, απλά προσπέρασε το και δες το σαν μια ακόμα εμπειρία που θα θυμάσαι για καιρό!