fbpx

Μάθε τι μπορεί να σκέφτεται εκείνη όταν σου στέλνει πρώτη φορά μήνυμα

Μάθε τι μπορεί να σκέφτεται εκείνη όταν σου στέλνει πρώτη φορά μήνυμα

Μπορεί να την είδες αλλά να μην έδωσες σημασία. Μπορεί όμως εκείνη να σε είδε και να της έκανες «κλικ», να κόλλησε! Και ξαφνικά νάσου το μηνυματάκι στο κινητό σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα μηνύματα με υπονοούμενα που σίγουρα θα την ρίξουν!

 

Και σίγουρα ανταλλάξατε κινητά επειδή στο ζήτησε. Μπορεί και να περίμενες το μήνυμα, μπορεί και όχι.

Όμως πως θα καταλάβεις πόσο σίγουρη είναι και τι ακριβώς ψάχνει –εκτός από το σεξ που εννοείται-.

Δες τι μπορεί να σκέφτεται εκείνη την ώρα που σου στέλνει μήνυμα:

 

Η σίγουρη σκέψη!

«Άντε αγόρι μου αφού σου αρέσω γιατί με βασανίζεις»; Εδώ πάμε εκ του ασφαλούς. Έχουμε κάποια δείγματα, είτε από πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση είτε από κάποιον που μας το έχει αποκαλύψει. Τελοσπάντων, από τη στιγμή που πατάμε την αποστολή προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμες και να βασιστούμε στο γεγονός ότι σου αρέσουμε απλά είσαι ντροπαλός για να μας το πεις.

 

Η ανασφαλής σκέψη!

«Βλακεία έκανα. Δεν έπρεπε να το στείλω»: Διότι έχει περάσει η ώρα, εσύ δεν απαντάς και εντάξει δεν θα μπούμε και στη διαδικασία να σβήσουμε το μήνυμα γιατί πιθανότατα να το έχεις δει από την προεσκόπιση και θα γίνουμε ρεζίλι. Είναι η στιγμή που οι αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και δηλητηριάζουν την ψυχούλα μας. Από την άλλη σκεφτόμαστε ότι και να μην απαντήσεις δεν χάθηκε και ο κόσμος και κάπως ηρεμούμε. Τελικά το «Τι είχαμε τι χάσαμε» αποδεικνύεται σωτήριο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

 

Η αγανακτισμένη σκέψη!

«Και τελοσπάντων αν δεν θέλεις εσύ μία εδώ δεν θέλω δέκα»: Είναι η στιγμή της αγανάκτησης. Μέσα μας έχουμε ήδη πλάσει σενάριο απόρριψης και μάλιστα έχουμε θυμώσει με αυτό. Υπάρχει η πιθανότητα να στείλεις το πιο γλυκό μήνυμα και να λάβεις ως απάντηση βρισιές. Ας μην αργούσες!

 

Η απελπισμένη σκέψη!

«Τώρα θα με περάσει για απελπισμένη»: Στενοχωριέμαι που το λέω αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμα γυναίκες που σκέφτονται κάτι τέτοιο επειδή απλά διεκδίκησαν κάποιον που τους αρέσει. Η σκέψη είναι λάθος (προφανώς) αλλά δυστυχώς όχι ανύπαρκτη. Μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλουμε ταμπέλες τέτοιου είδους ώστε οι γνωριμίες και οι ανθρώπινες επαφές να είναι πια πιο ειλικρινείς και εύκολες.