fbpx

Μάθε τι μπορεί να σου συμβαίνει αν πονάει ο «μικρούλης» σου!

Μάθε τι μπορεί να σου συμβαίνει αν πονάει ο «μικρούλης» σου!

Και ξαφνικά ο περήφανος «μικρούλης», το πέος σου δηλαδή, αρχίζει να πονάει. Ο πόνος αυτός δεν είναι ότι το καλύτερο και φυσικά είναι πολύ ενοχλητικός! Τι σου συμβαίνει;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Δες πότε ο «μικρούλης» σου είναι ένα εκατοστό μικρότερος και τι πρέπει να φοβάσαι

 

Μάθε τι μπορεί να έχεις πάθει:

 

  1. Πόνος της βαλάνου

Το αίσθημα καψίματος στην άκρη του πέους μπορεί να προκαλεί το σαπούνι ή το σαμπουάν που περνάει στο πέος κατά το ντους.Αυτό μπορεί να γίνει αμέσως μετά το μπάνιο ή, σε κάποιες περιπτώσεις, μέχρι να χρειαστεί να ουρήσετε. Γενικώς μιλώντας, ο πόνος αυτός εξαφανίζεται μέσα σε μία με δύο μέρες, αν όμως επιμείνει και συνοδεύεται από εκκρίσεις πράσινου ή λευκού χρώματος, μπορεί να είναι σύμπτωμα κάποιου ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος). Οι ειδικοί επισημένουν, επίσης, πως αν η ενόχληση αυτή συνοδεύεται από πόνο χαμηλά στη μέση και στο στομάχι σας, μπορεί να πρόκειται για πέτρα στους νεφρούς.

 

  1. Πόνος στους όρχεις

Ο πόνος στους όρχεις αμέσως αφού έχετε σηκώσει κάτι πολύ βαρύ ή μετά από πολύωρη ορθοστασία θα περάσει με το που ξαπλώσετε και ξεκουραστείτε. Ο πόνος αυτός προκύπτει εξαιτίας του πρηξίματος  των φλεβών που βρίσκονται ανάμεσα στους όρχεις. Αν αυτό συμβαίνει συχνά, επισκεφθείτε τον/ τη γιατρό σας.

 

  1. Πόνος του κορμού του πέους

Αυτό προκαλείται εξαιτίας του πριαπισμού, μίας κατάστασης που οδηγεί σε μία επίπονη διέγερση του πέους. Στην περίπτωση αυτή το αίμα δεν ρέει σωστά στη διάρκεια της στύσεως, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται, να αποξυγωνόνεται και ο πόνος αρχίζει να κλιμακώνεται. Το κύριο αίτιο αυτού του προβλήματος είναι η ανάμιξη φαρμακευτικών σκευασμάτων για πρόωρη στύση με ναρκωτικά (για παράδειγμα, viagra με κοκαΐνη).

 

  1. Πόνος στη βουβωνική χώρα

Ο συνεχόμενος πόνος στη βάση του πέους που συνοδεύεται από ερυθρότητα ή πρήξιμο, μπορεί να προκαλείται εξαιτίας κάποιας μόλυνσης της επιδιδυμίδας, του χώρου αποθήκευσης του σπέρματος, όπου τα σπερματοζωάρια μαθαίνουν να κολυμπούν. ΣΜΝ όπως η γονόρροια και τα χλαμύδια είναι από τους πιο κοινούς λόγους για αυτήν τη βακτηριδιακή μόλυνση. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό άμεσα για να αποφύγεται περαιτέρω πόνο.

 

  1. Μελανιασμένοι όρχεις

Οι μελανιασμένοι όρχεις προκαλούνται από τη συσσώρευση υγρών στο όσχεο. Ονομάζεται επίσης συμφόρηση ή αγγειοσυμφόρηση και συνοδεύεται από πόνο. Προκαλείται όταν ένας ενήλικας άνδρας δεν έχει σεξουαλική διέγερση για ένα χρονικό διάστημα. Ωστόσο οι μελανιασμένοι όρχεις αναρρώνουν από μόνοι τους.