fbpx

Μάθε τι παθαίνει ο «μικρούλης» σου αν δεν κάνεις συχνά σεξ

Μάθε τι παθαίνει ο «μικρούλης» σου αν δεν κάνεις συχνά σεξ

Είσαι χαρούμενος με το μέγεθος του «μικρούλη» σου ή απλώς ικανοποιημένος. Όπως και να έχει από μικροί ενδιαφερόμαστε για το μέγεθος του πέους μας και έχουμε την ανησυχία αν είναι φυσιολογικό και πώς η ανατομία τους επηρεάζει τη σεξουαλική μας επίδοση!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 στάδια για να πετύχεις ο «μικρούλης» σου να έχει τη πιο ποιοτική στύση

 

Σε αυτή την ανησυχία που έχουν πολλοί άντρες έρχεται να προστεθεί μια ακόμα με αφορμή μια αμφιλεγόμενη κατά πολλούς επιστημονική αναφορά.

Αυτή τη φορά ένας σεξολόγος ο Juan Carlos Acostadela έρχεται να υποστηρίξει στο επιστημονικό Κολομβιανό περιοδικό La Opinión, πως το πέος μπορεί να μικρύνει όταν δεν έρχεται συχνά σε στύση. Και αυτό γιατί δεν οξυγονώνεται το αίμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο συνδετικός ιστός και το πέος να μικραίνει. Το μήκος του μπορεί να μειωθεί κατά 1,.5 με 2 εκατοστά.

Περισσότερο σεξ λοιπόν για να έχετε περισσότερες στύσεις, προτείνει ο σεξολόγος. Και αν δεν κάνεις σεξ;

Ο ίδιος επισημαίνει ότι υπάρχει λύση. Προτείνει την εκγύμναση του πέους με μια συσκευή έλξης που παράγει περισσότερους ιστούς. Το περιοδικό επίσης προτείνει ασκήσεις Kegel που γυμνάζουν τους μύες του πυελικού εδάφους αλλά και άρσεις βαρών(!) με το πέος (αναφέρεται σε ταοιστικές ασκήσεις). Kαι καλά όλα αυτά αλλά γιατί δεν μας εξηγούν: με τον αυνανισμό τι γίνεται;