fbpx

Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αν θες να φλερτάρεις συνάδελφο σου

Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αν θες να φλερτάρεις συνάδελφο σου

Συμβαίνει κάποιες φορές να σου αρέσει μια συνάδελφος σου. Όμως το να έχεις αισθήματα για κάποια από τη δουλειά σου δεν είναι τόσο απλό και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς για να μη βρεθείς ούτε εσύ αλλά ούτε εκείνη σε δύσκολη θέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι περισσότερες γυναίκες όλο και πιο σπάνια κάνουν την πρώτη κίνηση

Αν σου αρέσει μια κοπέλα που δουλεύετε μαζί τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκα. Η πορεία αυτής της σχέσης είναι αβέβαιη αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος!

Δες λοιπόν τι να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος!

 

Μάθε την πολιτική της εταιρείας για τις σχέσεις του προσωπικού

Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που είναι κάθετες στο θέμα της σχέσης μεταξύ συναδέλφων. Αν η εταιρεία είναι χαλαρή σε τέτοια θέματα τότε έχεις το πράσινο φως. Αν από την άλλη η εταιρεία σου “απαγορεύει” τέτοιες σχέσεις τότε το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να πνίξεις τα συναισθήματα σου αν αγαπάς τη δουλειά και την εταιρεία σου. Φυσικά υπάρχει η επιλογή να προχωρήσεις κρυφά, πράγμα που σίγουρα έχει μεγάλο ρίσκο! Για το λόγο αυτό, καλό είναι να μάθεις από την αρχή την πολιτική της εταιρείας σου.

 

Μην δίνεις αφορμές για σχόλια

Όσο κι αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος θα πρέπει να είσαι διακριτικός και να μην τραβάς τα βλέμματα όταν την προσεγγίζεις. Οι κραυγαλέες κινήσεις φλερτ είναι κάτι που θα δώσει αφορμές για σχόλια. Και υποθέτω ότι δε θα ήθελες να είσαι το θέμα συζήτησης στο γραφείο για έναν τέτοιο λόγο!

 

Μη σχολιάζεις το ενδιαφέρον σου με άλλους συναδέλφους

Το να κάνεις γνωστό σε πολλούς πως νιώθεις για τη συνάδελφο σου είναι ένα τεράστιο don’t! Κι αυτό γιατί δεν ξέρεις ποτέ πόσο γρήγορα μπορεί το μυστικό σου να μεταδοθεί σε όλο το γραφείο! Αν έχεις ένα-δύο πολύ κοντινούς ανθρώπους στη δουλειά που πρώτα είναι φίλοι σου και μετά συνάδελφοι τότε είναι οκ να τους το εκμυστηρευτείς αλλά μην το συζητάς με οποιονδήποτε.

 

Μην κάνεις την κοπέλα να αισθανθεί άβολα

Ένα πράγμα που πρέπει σίγουρα να προσέξεις είναι να μη φέρεις σε δύσκολη θέση την κοπέλα αν αποφασίσεις να προχωρήσεις και να την φλερτάρεις. Απαγορεύονται λοιπόν οι χειρονομίες και τα αγγίγματα ειδικά αν δεν έχεις πάρει το πράσινο φως από την κοπέλα. Πρέπει λοιπόν η προσέγγιση σου να είναι προσεκτική και διακριτική.

 

Προσπάθησε να μην επηρεαστεί η παραγωγικότητα σου

Όποια κι αν είναι η πορεία της προσέγγισης σου στην συνάδελφο σου να είσαι έτοιμος για το αποτέλεσμα και κυρίως να μην αφήνεις να επηρεάζει την πορεία σου στη δουλειά. Η παραγωγικότητα σου δε θα πρέπει να επηρεάζεται καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αντιεπαγγελματικό.