fbpx

Μάθε τι σημαίνουν τα χρώματα των αρωμάτων και διάλεξε σωστά!

Μάθε τι σημαίνουν τα χρώματα των αρωμάτων και διάλεξε σωστά!

Αν αναρωτιέσαι τι άρωμα να διαλέξεις, είτε σε σπρέι, είτε σε μπουκάλι και μπερδεύεσαι από τις πολύχρωμες συσκευασίες και τα χρώματα των υγρών τότε καλό είναι να μάθεις τι σημαίνει το κάθε χρώμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως θα αντέξει το αποσμητικό σου στο γυμναστήριο!

 

Αυτό θα σε βοηθήσει να διαλέξεις πιο γρήγορα το άρωμα που σου ταιριάζει.

Να θυμάσαι βέβαια ότι το ακριβό δεν σημαίνει πάντα καλό και το φθηνό δεν σημαίνει απαραίτητα κακής ποιότητας. Ξέχνα για λίγο την τιμή και επικεντρώσου στις περιγραφές και στις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν ένα άρωμα.

 

 

Να θυμάσαι ότι η κολόνια που φοράς μπορεί να αναδείξει τον προσωπικό σου χαρακτήρα και να προσελκύσει πλήθος γυναικών στο πλευρό σου. Πολλοί άντρες προτιμούν να φοράνε ένα συγκεκριμένο άρωμα και δεν το αλλάζουν όσα χρόνια κι αν περάσουν καθώς αυτό γίνεται μέρος της προσωπικότητας τους.

Δες τι σημαίνει το κάθε χρώμα που βλέπεις μπροστά σου και διάλεξε σωστά:

 

  1. Σε μπλε μπουκαλάκια

Αν το μπουκαλάκι είναι σε αποχρώσεις του μπλε, τότε μιλάμε για κολώνιες που χαρακτηρίζονται από φρεσκάδα και δροσερή μυρωδιά. Ελαφριές κατά βάση κολώνιες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ. Μια τέτοια φανταστική επιλογή είναι η Light Blue της Dolce &Gabbana.

 

 

  1. Τα χρυσά

Σε χρυσή συσκευασία τα αρώματα δίνουν πλούσιο άρωμα και έντονο. Σε αυτές τις γραμμές κυμαίνονται και όλα τα αρώματα σε χρυσή συσκευασία. Είναι ιδανικές για την βραδινή σου έξοδο.

 

  1. Σε κίτρινη συσκευασία

Οι κίτρινες συσκευασίες των αρωμάτων, κατακλύζονται από μυρωδιές καλοκαιρινές και πιο παιχνιδιάρικες. Έχουν συνήθως βάση τους το κίτρο- οπότε έχουν μια οξύτητα και φανερώνουν ένα πιο ανάλαφρο, τολμηρό πνεύμα. Δείξε την χαλαρή σου πλευρά δοκιμάζοντας μια τέτοια κολώνια όπως η Acqua di Parma Colonia.

 

 

  1. Τα πράσινα αρώματα

Ίσως να το περιμένεις από ένα πράσινο μπουκαλάκι να θυμίζει η μυρωδιά του φρέσκο-κομμένο γρασίδι. Δε θα έχεις και άδικο μιας και όντως τέτοιες είναι οι μυρωδιές που επικρατούν. Επιπλέον, έχουν και μια πιο καπνιστή και «ξύλινη» μυρωδιά.

 

  1. Τα μαύρα μπουκάλια

Μαύρο μπουκάλι, σημαίνει βαριά κολώνια, έντονη μυρωδιά και αρσενικό 100%. Απόλυτα βραδυνές κολώνιες και όχι για όλους τους άντρες. Αν γενικά σου πάνε οι πιο ελαφριές κολώνιες, μια τόσο βαριά θα «καθόταν» πολύ περίεργα πάνω σου και ίσως να μην έχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγη προσοχή σε αυτή σου την απόφαση.

 

  1. Οι κόκκινες συσκευασίες

Τα αρώματα στα κόκκινα μπουκαλάκια. Όπως και το χρώμα δηλώνουν το πάθος , τον κίνδυνο και η μυρωδιά τους θυμίζει κάτι από κανέλα και μπαχαρικά.