fbpx

Μήνας ερωτευμένων και χαμάμ για δύο με Valentine Special στο HamamBaths

Μήνας ερωτευμένων και χαμάμ για δύο με Valentine Special στο HamamBaths

Τι ποιο ωραίο να κάνεις ένα δώρο – έκπληξη στη στον άνθρωπο που αγαπάς την ημέρα του Βαλεντίνου και όχι μόνο. Ένα δώρο χαλαρωτικό. Ένα δώρο αισθησιακό! Ένα χαμάμ για δύο στο πρώτο και αυθεντικό χαμάμ της Θεσσαλονίκης, το Hammam Baths στο MacedoniaPallas.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Hammam Baths: Η μοναδική και αυθεντική χαλάρωση για σένα και την παρέα σου

 

Οι άνθρωποι του HammamBaths γιορτάζουν το μήνα των ερωτευμένων με ειδκές προσφορές για να απολαύσεις εσύ και η αγάπη σουτην εμπειρία της αρμονίας μεταξύ νου και σώματος, σε ένα τελετουργικό που θα ανακουφίσει από το άγχος και θα ενθαρρύνει τη χαλάρωση.

 

 

Έτσι θα ζήσετε μαγικές στιγμές σε ένα γαλήνιο περιβάλλον όπου οι έμπειροι θεραπευτές θα σας χαρίσουν στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας.

 

 

Το HammamBaths βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, εντός του ξενοδοχείου MakedoniaPalace και είναι ένας χώρος υψηλής ποιότητας και αισθητικής με τις αρτιότερες υπηρεσίες, για να συνδυάσετε τη χαλάρωση, την περιποίηση και τις ευεργετικές ιδιότητες του αυθεντικού Hammam

 

 

Οι άνθρωποι του HammamBaths προτείνουν για την ημέρα των ερωτευμένων  και για όλο τον Φεβρουάριο το ValentineSpecial Spa Package που περιλαμβάνει ολοκληρωµένο µασάζ σώµατος, από το κεφάλι ως τα πέλµατα, που συνδυάζει διαφορετικές εντάσεις και τεχνικές όπως, Σουηδική µάλαξη, deeptissue και ρεφλεξολογία και κοστίζει 90 ευρώ το ζευγάρι.

 

 

Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές:

 

Couple Prive Ali Mama Hammam – 180 €

Ένα ιδιωτικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης μόνο για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Πλήρης υπηρεσία αναζωογόνησης με βαθιά απολέπιση σώματος, ανακουφιστικό μασάζ σε όλο το σώμα με αφρό από φυσικό σαπούνι ελιάς.

 

Ali Mama Hammam for two- 70 €

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο γενικό χώρο του Hammam μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία  υπηρεσία βαθιάς απολέπισης σώματος με φυσικό σαπούνι ελιάς.

 

Gift Card for Her/Him

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι η ιδανική υπενθύμιση για να εκφράσουμε το ενδιαφέρον και την αφοσίωσή μας, επιλέξτε ανάμεσα στις 15 υπηρεσίες του HammamBaths και προσφέρεται την ως δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η κάθε υπηρεσία σας υποδέχεται με σαμπάνια και φρουτοσαλάτα , μια ολοκληρωμένη παλέτα αγάπης, άνεσης και αναζωογόνησης!

Τα πακέτα είναι διαθέσιμα από 7 έως 29 Φεβρουαρίου

 

 

 

 

#ValentinesDay2019

Απο όλους εμάς εδώ στο #HammamBathsSKG , χρόνια πολλά σε όλους εσάς❣️Στους #ερωτευμένους , στους #ονειροπόλους , στους ανθρώπους με #θετική σκέψη και σε αυτούς που #παλεύουν για το #πάθος και την #αγάπη❤️?【Unwind-Revive-Prosper】————————————————➡️Πληροφορίες ? inbox ➡️Ραντεβού ? 2310 81 00 81?Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2#HammamBaths #Thessaloniki #MakedoniaPalace #Hammam #authenticexperience #Wellness #Beauty #Treatment #Body #Relax #Renew #Detox #Massage #MassageTherapy #doyouhammam #Valentines2019 #ValentinesDay2019

Gepostet von Hammam Baths am Mittwoch, 13. Februar 2019