fbpx

Μήπως ήρθε η ώρα να καθιερώσεις το σεξ της Δευτέρας;

Μήπως ήρθε η ώρα να καθιερώσεις το σεξ της Δευτέρας;

Μα καλά, ποιός κάνει σεξ τη Δευτέρα; Ποιος έχει διάθεση και κουράγιο; Και πες ότι έχεις διάθεση. Δεν υπάρχει πιο βαρετή και μισητή μέρα από τη Δευτέρα.

Μήπως ήρθε η ώρα να καταρρίψεις τους μύθους που σε έχουνε βάλει σε «κλισέ» καταστάσεις;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή η κίνηση είναι απαραίτητη για να τη φέρεις σε οργασμό!

 

Σκέψου λοιπόν για πιο λόγο ταλαιπωρείσαι μετά τα ποτά του Σαββατόβραδου ή τα τσίπουρα του Κυριακάτικου μεσημεριανού επειδή πρέπει να κάνεις σεξ, είτε επειδή σε πιάνει το άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις μέσα στην εβδομάδα (λόγω κούρασης), είτε γιατί το θέλει εκείνη!

Σκέψου πόσο πιο ωραίο είναι να αράζεις και να μην ταλαιπωρείσαι ούτε καν με το σεξ και αυτό γιατί το σαββατοκύριακο είναι ξεκούραση! Είναι απλό, μεταφέρεις το σεξ την Δευτέρα! Και γιατί Δευτέρα; Επειδή έχεις τρεις σοβαρούς λόγους να το κάνεις:

 

Αρχίζει δυναμικά η εβδομάδα

Τι άλλο να σου πω για να σε πείσω; Αντί να σκέφτεσαι ότι έρχεται η Δευτέρα, η χειρότερη μέρα, κάνε την ανατροπή και κάνε τη Δευτέρα Παρασκευή. Κανόνισε έξοδο για ποτό, βόλτα, φαγητό ή σινεμά ή κάτσε σπίτι για Netflx ή ότι άλλο θες. Και σεξ φυσικά. Δεν σου λέμε να το προγραμματίσεις, αλλά είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου ότι αυτή θα είναι η μέρα του πάθους. Ποιο Σάββατο το Σάββατο πίνουμε και ξεκουραζόμαστε!

 

Βλέπεις αλλιώς τη Δευτέρα

Ναι, είναι δύσκολο να δεις θετικά τη μέρα που έπεται του Σαββατοκύριακου. Αλλά γιατί να μην το κάνεις; Εάν ξεκινάς την εβδομάδα περιμένοντας την Παρασκευή για να περάσεις όμορφα και να κάνεις αυτά που θέλεις, τότε θα ζεις μέσα στη μιζέρια τις μισές μέρες. Το σεξ μπορεί να σε βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Και σιγά σιγά, συνδέεις τη Δευτέρα με το πάθος και το σεξ.

 

Αντίο άγχος και μελαγχολία

Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί. Η απάντηση στο άγχος αλλά και στη βελτίωση του ύπνου σου κρύβεται στον οργασμό σου και μάντεψε ποιά μέρα τον έχεις περισσότερο ανάγκη. Αντί να σκεφτείς ότι δεν είσαι σε mood και θέλεις να κάνεις σεξ μόνο με τέλειες συνθήκες, σκέψου αντίστροφα. Αν νιώθεις χάλια, δημιούργησε εσύ τις συνθήκες και υποδέξου το σεξ τη Δευτέρα.

 

Θα αποδώσεις τέλεια!

Μετά τα ποτά ρε φίλε πως θα αποδώσεις στο σεξ; Ζόρικο αλλά θα το καταφέρεις, όμως γιατί να ζορίζεσαι εσύ και εκείνη να μην είναι ικανοποιημένη; Μετέφερε λοιπόν το σεξ την Δευτέρα το βράδυ που σίγουρα δεν θα είσαι πιωμένος και θα είσαι ξεκούραστος!