fbpx

Μία αληθινή ιστορία γυμνής διαφυγής με μοτοσικλέτα από τη μανία του απατημένου!

Μία αληθινή ιστορία γυμνής διαφυγής με μοτοσικλέτα από τη μανία του απατημένου!

Ήταν το χειρότερο για τον Γιώργο όταν ακούστηκε το κλειδί στη πόρτα! Αναθεμάτισε τον εαυτό του που τα έφτιαξε με παντρεμένη, αλλά δεν πρόλαβε να σκεφτεί τιποτ΄ άλλο, ούτε τα ρούχα του να μαζέψει… ίσα που πρόλαβε να πάρει το κράνος και να πηδήξει από το χαμηλό μπαλκόνι του ισογείου!

Είναι μια αληθινή ιστορία που έφτασε στα «αυτιά» του Activeman και εξελίχθηκε σε ανατολικό δήμο της Θεσσαλονίκης! Μια ιστορία που προκαλεί γέλιο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο και τη μηχανή του, μια GSXR (φώτο του άρθρου είναι ενδεικτική, όχι πραγματική) που αναγκάστηκε να την καβαλήσει σχεδόν ολόγυμνος, μόνο με το εσώρουχο, μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα για να τη σώσει από τη μανία του απατημένου συζύγου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αντιδράει έτσι στο σεξ τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε απατάει

 

Ο Γιώργος τα είχε καιρό με την παντρεμένη η οποία του είχε πει ότι μια φορά είχε γίνει τσακωτή από τον σύζυγο, έναν θηριώδη τύπο με ξυρισμένο κεφάλι! Του είχε πει ότι τότε ο απατημένος σύζυγος έγινε φυσικά έξαλλος, όταν τους έπιασε στα …πράσα, αλλά δεν ξέσπασε στον άντρα που ήταν ολόγυμνος στη κρεβατοκάμαρα με τη γυναίκα του, αλλά στο αυτοκίνητο του, που ήταν παρκαρισμένο στο έξω από τη μικρή οικοδομή. Με ένα ρόπαλο που είχε σπίτι (για προστασία) έκανε το δύσμοιρο αυτοκίνητο «γυαλιά – καρφιά», σπάζοντας όλα τα τζάμια και βουλιάζοντας όλες τις λαμαρίνες.

Βέβαια τότε είχε γίνει χαμός, όπως του είπε η γυναίκα! Κάποιος γείτονας είχε καλέσει την αστυνομία, αλλά τελικά δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις, αφού ο εραστής προτίμησε να μπει στο σαραβαλιασμένο αυτοκίνητο του και να φύγει! Εκείνη πάντως ο απατημένος σύζυγος, την είχε συγχωρέσει για την απιστία!!!

Αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό του Γιώργου και φυσικά δεν είχε καμία όρεξη να δει τον θηριώδη απατημένο σύζυγο να σπάει με το ρόπαλο το αγαπημένο του GSXR, που το πρόσεχε και πάντα το είχε στη …τρίχα! Έτσι καβάλησε την αγαπημένη του μηχανή, όπως ήταν με γυμνός με το εσώρουχο, έβαλε μπρός, γκάζωσε και εξαφανίστηκε!

Όπως μάθαμε ήταν 5 τα ξημερώματα μιας κρύας χειμωνιάτικης νύχτας, όταν ο θηριώδης απατημένος σύζυγος, επέστρεψε νωρίτερα από τη νυκτερινή βάρδια στο σπίτι του.

Μάθαμε ακόμα ότι ο Γιώργος …τον δάγκωσε από τη παγωνιά, αλλά για καλή του τύχη το σπίτι του απείχε ελάχιστα χιλιόμετρα.

Μάθαμε ακόμα ότι στο δρόμο ελάχιστοι ήταν οι περαστικοί που τον είδαν να οδηγάει ολόγυμνος το GSXR και μάλιστα να φοράει και κράνος… που ευτυχώς ήταν το μόνο από τα υπάρχοντα του, που πρόλαβε να μαζέψει πριν πηδήξει το ένα μέτρο που απείχε το μπαλκόνι από τον κήπο της οικοδομής. Και ευτυχώς για κείνον είχε τα κλειδιά περασμένα στο λουρί του κράνους, όπως άλλωστε κάνουμε πολλοί μηχανόβιοι.

Μάθαμε τέλος ότι την επομένη μέρα ο Γιώργος ήταν κρεβατωμένος με πυρετό αλλά ικανοποιημένος που το «μωρό» του, όπως το λέει το GSXR ήταν καλά ασφαλισμένο στην πυλωτή της οικοδομής του.

 

Φωτο: Αρχειο