fbpx

Μαρτυρία: Έτσι «πληρώνεται» η υπεροψία και η προσβλητικότητα σε ένα ομαδικό!

Μαρτυρία: Έτσι «πληρώνεται» η υπεροψία και η προσβλητικότητα σε ένα ομαδικό!

Η ερωτική φάση δεν ήταν καθόλου περίεργη όταν κλείστηκε. Μια φάση με δύο φίλους και ένα ζευγάρι… Ένα ομαδικό δηλαδή που δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γινόταν! Μία φάση που όμως εκείνη τη φορά ξέφυγε των συμφωνημένων και όλων των κανόνων που είχαν τηρηθεί τις προηγούμενες φορές. Αυτή τη φορά, λίγο η αλαζονεία, λίγο η λεγόμενη «καύλα» και η ζημιά έγινε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι μια ερωτική ιστορία που είναι σπάνια και γίνεται μια φορά!

 

Ο Φώτης είναι ο φίλος που έγινε μάρτυρας της δύσκολης κατάστασης που βρέθηκε ο κολλητός του και μεταφέρει στο Activeman.gr την εμπειρία του. Ο Λευτέρης είναι ο κολλητός του, αστυνομικός στο επάγγελμα.

Οι δυο τους κολλητοί φίλοι, μαζί γυμναστήριο, μαζί σε extreme sports, μαζί σε όλες τις στιγμές της ζωής, μαζί πολλές φορές και σε ομαδικά σεξ! Και αυτή τη φορά ήταν μια ομαδική φάση με ένα ζευγάρι.

 

 

Η παρέα είχε βρεθεί άλλες τέσσερις φορές όμως αυτή τη φορά προστέθηκε ένας ακόμα άντρας φίλος του ζευγαριού. Οι δύο κολλητοί δεν έφεραν αντίρρηση, ειδικά όταν η γυναίκα δήλωσε ότι είναι η υπέρτατη φαντασίωση της να το κάνει με τέσσερις άντρες!

Όπως λέει ο Φώτης, ο φίλος του ο Λευτέρης τις τελευταίες δύο φορές που κάνανε φάση ήταν αρκετά προκλητικός στη παρέα και κυρίως στον άντρα. Εξηγεί ότι αν κι ο ίδιος ο Λευτέρης το θεωρούσε πλάκα, η πραγματικότητα ήταν ο υπεροπτικός εαυτός του φίλου του, ειδικά με κάποιες κινήσεις που έκανε την ώρα του σεξ προς τον σύζυγο της γυναίκας, του ζευγαριού δηλαδή που τους φιλοξενούσε, ήταν απαράδεκτες!

Του το είχα επισημάνει, λέει ο Φώτης, την πρώτη φορά μου είπε ότι του ξέφυγε και ότι δεν θα ξαναγίνει. Την δεύτερη φορά μου απάντησε ότι ο τύπος το θέλει αλλά ντρέπεται τη γυναίκα του και ότι την επόμενη φορά θα τον πηδήξει! Εγώ του είπα ότι κάνει λάθος και καλό θα είναι να ηρεμήσει αν και όταν γίνει επόμενη φορά!

Τελικά η επόμενη φορά ήρθε και όπως φάνηκε ο άντρας του το είχε φυλαγμένο, εξηγεί ο Φώτης, δικαιολογώντας τον οικοδεσπότη!

Οι ερωτικές συνευρέσεις τους είχαν πάντα στοιχεία BDSM και ήταν κάτι που γούσταραν όλοι, μόνο που ο Λευτέρης ήθελε πάντα να είναι αφέντης και μάλιστα πολύ προκλητικός! Όπως φαίνεται του την είχε φυλαγμένη γι αυτό έφερε και τον φίλο του, εξηγεί ο Φώτης!

 

 

Περιγράφοντας τα άτομα που μετείχαν σε αυτό το όργιο ο Φώτης εξήγησε ότι όλοι τους ήταν σχετικά ψηλοί, fitness και αρκετά γυμνασμένοι με εξαίρεση τον κολλητό του τον Λευτέρη που είχε το πιο γυμνασμένο σώμα. Η μοναδική γυναίκα της παρέας ήταν personal trainer, ψηλή και φυσικά με τις ανάλογες καμπύλες!

Ήμασταν ωραία παρέα είπε ο Φώτης, άτομα να χαίρεσαι να κάνεις σεξ!

Όταν πήγαν οι δύο φίλοι στο σπίτι το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του. Ένας τρίτος άντρας ήταν στη παρέα. Στην αρχή και οι δύο δεν ήθελαν να προχωρήσουν, τους έπεισε όμως η γυναίκα, που είπε ότι χαρά της θα ήταν να το κάνει πρώτη φορά με τέσσερις άντρες και έτσι δέχτηκαν και άρχισε η φάση!

Η φάση άναψε γρήγορα και όλοι έγιναν ένα! Τα ρούχα έβγαιναν αργά και οι χειροπέδες εναλλάσσονταν από άτομο σε άτομο. Όλα φαινόταν ότι πήγαιναν καλά μέχρι που ο Λευτέρης έκανε ξανά το λάθος να προσβάλει σεξιστικά τον οικοδεσπότη!

Ήμασταν όλοι γυμνοι λέει ο Φώτης όταν ο οικοδεσπότης αντέδρασε, όρμησε στον  Λευτέρη και τον έριξε στο πάτωμα. Εκείνος αντιστάθηκε όμως δεν μπόρεσε αφού στη φάση μπήκε και ο άλλος άντρας. Οι δυο τους τον έριξαν κάτω, τον κινητοποίησαν, του έδεσαν τα χέρια στη πλάτη με τις χειροπέδες και τα πόδια μαζί με ένα σχοινί. Ο Λευτέρης τρελάθηκε. Δεν ήθελε. Αντιστεκόταν. Έφαγε ξύλο να ηρεμήσει. Η φάση αγρίεψε πολύ και έπεσαν βρισίδια και φτυσίματα.

Τότε είδα ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει και προσπάθησα να επέμβω. Με σταμάτησε η γυναίκα. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φυλάει στο σβέρκο και να μου λέει ότι θα γίνει ωραία φάση, χαλάρωσε μου είπε και έτσι έκανα!

 

 

Οι άλλοι δύο είχαν γυρίσει τον Λευτέρη ανάσκελα. Ο ένας όρθιος και ο άλλος γονατιστός του φώναζαν να ηρεμήσει. Τον χτύπησαν για ακόμα μια φορά με μπάτσες, μπουνιές και κλωτσιές μέχρι που εκείνος ηρέμησε δεχόμενος την μοίρα του.

Τότε ήρθαν και πήραν τη γυναίκα. Την έδεσαν και την έβαλαν να ερεθίσει τον Λευτέρη. Εκείνος ηρέμησε. Γενικά η φάση ηρέμησε. Εκείνη με το στόμα άρχισε να τον γλύφει σε όλο το σώμα του. Δεν ήταν δύσκολο να τον ερεθίσει. Ο Λευτέρης αν και δεμένος για πρώτη φορά στη ζωή του, ανταποκρίθηκε αμέσως!

Όταν η διέγερση του έφτασε στο ανώτερο σημείο οι δύο άντρες έβαλαν τη γυναίκα να καθίσει επάνω του. Εκείνος τρελάθηκε, του άρεσε πολύ… και σε ποιον δεν θα άρεσε; Δεν χρειάστηκε πολύ να εκσπερματώσει, εξήγησε ο Φώτης!

Τότε νόμιζα ότι θα τον λύσουν αλλά έκανα λάθος, είπε ο Φώτης και συνέχισε την εξιστόρηση του:  Ο άντρας της έλυσε τα πόδια του Λευτέρη. Τον πιάσανε με τον φίλο του και τον έβαλαν στα γόνατα σκυμμένο. Εκείνος αντιστάθηκε αλλά τον κρατούσαν. Ο άλλος άντρας του πάτησε το κεφάλι στο πάτωμα και ο οικοδεσπότης άρχισε να παίζει με τα οπίσθια του.

Ο δικός μου έβριζε, προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε! Ο οικοδεσπότης ήξερε τι έκανε. Τον προετοίμασε αργά, αργά μέχρι που μπήκε μέσα του. Ο Λευτέρης βογκούσε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Τελικά τον πήραν και οι δύο. Μετά φώναξαν και μένα. Τον πήρα και εγώ, είπε ο Φώτης!

 

 

Ο Φώτης εξομολογήθηκε ότι ενδόμυχα συμφωνούσε με αυτό που έκαναν στον φίλο του, επειδή πολύ απλά ήταν πολύ προσβλητικός και υπερόπτης!

Όπως είπε ο Φώτης μετά τα πνεύματα ηρέμησαν. Ο οικοδεσπότης έλυσε τον Λευτέρη εκείνος είχε ηρεμήσει. Μάλλον είχε καταλάβει τα λάθη του. Κανείς δεν σχολίασε το τι συνέβη απλά συνεχίσαμε την ομαδική φάση συνεχίστηκε όπως το ήθελε η γυναίκα, όλοι οι άντρες στα …πόδια της και χωρίς υπεροπτικές και προσβλητικές πράξεις!