fbpx

Με αυτά τα μικρά tip δεν θα καείς στη πρώτη βουτιά του χρόνου!

Με αυτά τα μικρά tip δεν θα καείς στη πρώτη βουτιά του χρόνου!

Ο καιρός ζέστανε, οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού είναι γεγονός και εσύ αποφάσισες να κάνεις την πρώτη βουτιά του χρόνου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά γίνεσαι «άλλος άνθρωπος» όταν μεθάς – Μάθε τι έδειξε σχετική έρευνα

 

Το σίγουρο είναι ότι το δέρμα σου είναι τόσο λευκό όσων εκείνων των σκανδιναβών που έρχονται διακοπές στη χώρα μας και αυτό φυσικά εγκυμονεί τον κίνδυνο αν δεν προσέξεις να κοκκινίσεις ή ακόμα χειρότερα να πάθεις εγκαύματα.

Δες μερικά tipsώστε να την βγάλεις ανώδυνα στη πρώτη βουτιά του χρόνου:

 

Καινούργιο αντιηλιακό!

Αγόρασε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και μην χρησιμοποιήσεις το περσινό που βρήκες ξεχασμένο γιατί έχει χάσει την δράση του. Ο ήλιος κάθε χρόνο γίνεται και πιο επικίνδυνος οπότε δεν είναι να παίζεις!

 

Μην κάνεις αποτρίχωση και ούτε να ξυριστείς

Αν θες να ξυριστείς ή να κάνεις αποτρίχωση σου στα πόδια ή αλλού στο σώμα σου, μην το κάνεις την ημέρα που θα βουτήξεις γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι ερεθίσεις την επιδερμίδα σου και θα γεμίσεις με σπυριά. Καλό είναι να ξυριστείς ή να κάνεις αποτρίχωση την προηγούμενη μέρα!

 

Μην χρησιμοποιήσεις το σπρέι που …μαυρίζει

Βάλε στο μυαλό σου ότι δεν θα είσαι μόνο εσύ στη παραλία με …σαν τον …σκανδιναβό τουρίστα. Και όλοι οι άλλοι θα είναι κατάλευκοι! Απέφυγε λοιπόν να χρησιμοποιήσεις αυτά τα σπρέι που μαυρίζουν, πρώτον γιατί είναι πιθανό το δέρμα σου να γεμίσει λεκέδες και πανάδες και δεύτερον γιατί θα σε πάρουν όλοι χαμπάρι αφού θα είσαι σαν την …μύγα μες το γάλα!!!

 

Μη βουτήξεις με τη μία!

Μόλις φτάσεις στην παραλία, τακτοποιηθείς και αποφασίσεις να βουτήξεις καλό είναι να μην κάνεις βουτιά αμέσως και δήθεν ….αυθόρμητα. Μπες σιγά σιγά γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις πόσο κρύο είναι το νερό!